Dlk55blt-rdvn Alerji diyetine giren anneler neler yiyordunuz 15 günlük diyete gireceğim ama ne yiyeceğimi bilmiyorum
yagizinannesiiiiiiiiii Dlk55blt-rdvn çoklu gıda alerjimiz vardı. 8 ay diyet yaptım neye varsa onu yemeyeceksin canım paketli gıda tüketmemeye çalış Allah yardımcın olsun alerji hepimizde geçsin insallah tez vakitte
Sumeyye25 Dlk55blt-rdvn bizim de süt ürünlerine alerjimiz var tahin pekmez helva zeytin kızartma türü yiyorum kalsiyum ve d3 takviyesi de alıyorum
yagizinannesiiiiiiiiii Dlk55blt-rdvn ben ne yiyeceğimi şaşırmıştım sadece süt alerjisi beklerken testte çoklu gıda çıktı tavuk yiyebiliyordum sebze de yiyordum ama aşırı zor 40 kiloya düştüm ne yesem Dokunuyordu. Patates alerjisi bile vardı.
Dlk55blt-rdvn Sumeyye25 bizimki 4 aylık da tahlillerde çıkmadı yanlış olma ihtimali oluyormuş bir de bizimki aşırı alırı gazlı dr oyüzden şüphelendi deri de bi belirti yok ama çocukta huzur kalmadı
Sumeyye25 Dlk55blt-rdvn bizde 4 aylığız deride döküntü gaz fazlasıyla vardı şuan iyi şükür ama diyeti biraz bozunca hemen kaka da jel oluyor
Dlk55blt-rdvn yagizinannesiiiiiiiiii kaçıncı ayda yapıldı test bir de kanda mı çıktı bizim gaita temiz çıktı anlayamadım
Dlk55blt-rdvn Kızlar bi de bu süreçte alerjik mama kullanmayı düşünüyorum diğeriyle devam edemem inek sütü olduğundan siz ne öneriyorsunuz hangisini daha iyi içiyor bebekler ona göre alacağım bugün ,acil cevaplayabilir misinzi
Sumeyye25 AyEmRa Dr alerji yapan şeyleri yesende yemesende geçene kadar arada bir döküntü olacak dedi