Zeynep-sena Arkadaşlar merhaba 2 aylık bebeğim var hem emzirip hemde biberonla mama veriyordum ,emmeyi iki gündür bıraktı baya ağlıyor ağzına almıyor hiç,biberonun ağzına alıştı galiba onu düşünüyorum,silikon göğüs ucu alsam onla emer mi deneyen varmı
Sarecimm Zeynep-sena biz de yaşadık aynı şeyi üç gün falan sürdü emecektir istemediğinde zorlamayıp sakinken tekrar deneyin üç- dört gün sürdü tekrar emmeye başladı bebeğim
Umutla Zeynep-sena mamayı kaşık biberonla icirseniz böyle bir sorun kalmaz sadece meme ucunuzu bilir tanır uykuda emzirmyei deneyin
S2022 Zeynep-sena ben denedim aldı ama sütüm az geldiği için yine ağladı şimd sadece mamayla besleniyor emmeyi bıraktı malesef,şuan 3aylığız
heyzil06 Zeynep-sena ben de aynı durumdan muzdaribdim şu ara yeni yeni emmeye başladı şöyle yaptım memeyi açıyorum ağzına değdirince ağlıyordu zaten ben hiç surat ifademi bozmadan öylece bekledim bekledim ağladı ağladı ağladı sonra bi anda kendi geldi emmeye başladı bi kaç gün hep böyle yaptım çok kızarıp ağlıyorsa tabi kaldırdım memeyi zorlamadım ama kendisinin gelmesini bekledim yani kısaca şu an mesela ağlamadan alıyor direk bi dene istersen 🥰
User Aynı durumdayım 2 buçuk aylık oldu 2 3 haftadır aynı sorun var çok yıpranıyorum, ben birkaç gündür eds ile emzirmeye çalışıyorum onu bile çekmeye üşeniyor sanki, inat ettim mamayı bırakayım diye hemen kilo kaybı oldu
heyzil06 Zeynep-sena kesinlikle her şeyde sabırlı olmamız gerekiyor maalesef anneliğin diğer adı sabır 🥰
Ahsenlivaninannesi Zeynep-sena benim kizimda ayni:((( bikac gun kendi emdi falan hosuma gitti bugun yine memede agliyo istemiyo bikac gun emiyo sonra bi istemiyo memeyle bir küs bir barışık geçiyo günlerimiz:)