Alparslanefe06 Arkadaşlar bebeğim 4 ay 13 günlük 5 kilo kilo almıyor mama takviyesi de yaptım olmuyor emir direk kakasını yapıyor mama veriyorum yine aynı şekilde hemen ve kilo almıyor ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum
Gokturk_ Alparslanefe06 Benim oğlum da anne sütü emer emmez yapardı hepsini çıkarırdı ben tekrar çok çok emzirirdim emdiği gibi giderdi yani o farklı şeyden dolayı almıyor olabilir vitamin değerlerine baktırın ne kadar zamandır durdu kilo alımı doktorunuza danışın bu konuda
Prenses_annesi22 Alparslanefe06 bnce sorun yapma metabolızması cok calısıyordur bnm kızım 2.020 kg doğdu cok kucuktu kilo alımı yavastı dediğiniz gibi hatta suan 2.5 yasında 9.300 yenı oldu oda 2 aydır doktor raporlu takvıye mama yazdı onlarla aldı kılo yoksa 8.5 kg tekrarlıyodu mınyon bıde arrık bızdr dedık amann sağlıklı olsunda kılo almasada olur dedık bnce cok takılmayın yavas yavas alır dha kucuk
Asafveannesi1 Alparslanefe06 canım bazı bebekler ne yaparsan yap ne verirsen ver bünyesi kilo almaz var öyle tanıdıklarım en kaliteli mama da veriyor çocuğu çok küçük duruyor ve çok zayıf anne sütü almamıştı o herkes ondan diyor ama siz emziriyor musunuz ama artık kilo alımları yavaşlar zaten bu aylardan sonra çünkü çok hareketleniyorlar
Alparslanefe06 Gokturk_ bende öyle düşünüyorum belkide başka birşey var yani kilo alıyor da az geçen ay sadece 300 gram aldı ondan önce 800 gram. 1 kilo şeklinde almıştı
Gokturk_ Alparslanefe06 canım bide doktorumuz bana 6 aya kadar hızlı alır çok alır ondan sonra az almaya başlar demişti ama siz yinede bi baktırın tabi vitaminlerine
Alparslanefe06 Gokturk_ dün sağlık ocağına götürmüştüm doktor az kiloluyla doğduğu için normal diyor kilosu sınırda diyor
Alparslanefe06 Gokturk_ 2700 doğdu ama 2400 kadar düştü kanda enfeksiyon vardı hastane de yattık bir müddet
Gokturk_ Alparslanefe06 çocuk büyüdükçe alır takılmayın sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil herkes kilolu olacak değil ya takılmayın böyle şeylere ne dertler var Allah’a şükür sağlığı yerinde bende ufakken çok zayıftım kimse yemek yediremezdi 1.sınıfa giderken 7 yaşımda 18 kiloydum ama sağlığım yerindeydi o yüzden pek kimse düşmedi üstüme .Bu sene 28 yaşına giricem hala yaşımı göstermiyorum 😂böyle de güzel yanları var Sağlıklı olsun dediğim gibi ❤️
Alparslanefe06 Asafveannesi1 hem emziriyorum hem mama veriyorum ben aptamil de denedim sma da işte kilo almıyor üzülüyorum böyle olunca da