Meteninanasi Arkadaşlar bana robot süpürge önerebilir misiniz almayı düşünüyorum ama özellik bakımından v.s pek bilgim yok
SCerenY Meteninanasi bende xiaomi mop ultra var aşırı memnunum evimizde köpek var çok rahatlattı beni 🥰
Ozgeyusuf TheBaby merhaba s7hangi modeli şarj istasyonu varmı önceden arastırdığımda tek bir model vardı ve istasyonluydu ayrıca roborock s5maxdan cok daha pahalıydı şimdi baktıgımda s7ler daha ucuz aklım karıştı😭
Yilmazfatmaa Xiaomi vacume mop 2 pro kullanıyorum memnunum süpürge paspas beraber yapınca toz birakmiyor
Meteninanasi Ygmr11 dyson v15 de var ekstra olarak bi de robot süpürge almayı düşünüyorum bugün alacağım fazla araştırma şansım yok o yüzden burdan fikir alıyorum
NariNariKiminYari Meteninanasi kayınvalidemde roborock s7 pro var aşırı memnun valla bal dök yala yapıyor
NariNariKiminYari Meteninanasi ben kullanmıyorum minimal yaşamayı sevdiğim için diğer modeller hakkında bir fikrim yok yanlış yönlendirme yapmayayım bi kayınvalidemde gördüm zaten 😂
berosunannesi Meteninanasi xiaomi mop pro kullanıyorum 2 senedir ama performansı baya düştü şuan çalıştırasım bile gelmiyor o kadar yani bir de sürekli hata verip duruyor ben de dyson almayı düşünüyorum robot çöp oldu