Byz25 Kızım 3 aylık spaya götürmek istiyorum ama korkuyorum da bi yandan. Kızım banyo yaptırırken çok ağlıyo orda da ağlarsa diye korkuyorum açıkçası . Sizce ne yapsam? Götürsem durur mu acaba?
Ekinveannesi Byz25 İyi bir yer olmasına dikkat edin mutlaka. Spadan dolayı enfeksiyon kapan tanidiklarim var. Gerçekten hijyenik ve iyi bir yere götürün.
Balevlatsahibi Byz25 ben bugün iki aylık olacak oğlumu götürdüm çok güzel kesinlikle tavsiye ederim hiç ağlamadi havuzdan çıkınca ağladı her ay götürmeyi düşünüyorum
Atlasinaannesii Byz25 oğlumu 4.ayına doğru götürdük, çok mutlu oldu açıkçası. Mersinde 300 tl vip hizmetti, seans süresi boyunca mekanı sadece bize özel kapatmışlardı. İstediğimiz konseptte süsleme yapmışlardı ve foto+video çekimi de vardı
Atlasmother Byz25 ben 40günlük götürdüm. Gaz problemimiz vardı çok iyi geldi 6 seans oldu daha gidiyoruz 3aylık olduk. Benim bebeğim altını hiç değiştirtmezdi yıkarken ağlardı. İlk seansta yorulduğu için biraz ağlıyorlar. Sonra o kadar çok sevdi ki güle oynaya gittik ve altını açtırmayan bebeğim şimdi daha alt eşofmanın çıkarırken sevinçten dört dönüyo 🤣
Ylzylmzz Bn oğlumu 2 aylıkken götürmüştüm suyu sevmemesine rağmen ağlamadı bence bebeğinizde sever çünkü çok rahatlıyorlar gerçekten tavsiye ederim götürmenizi 👌 kızımda bi 3 aylık olsa onuda götüreceğim inşallah
Ylzylmzz İnanın hiç bilmiyorum oğlum 3 buçuk yaşında o zaman 100 TL ye götürmüştüm ama şimdi bende bilmiyorum daha fazladır o kesinde henüz bnde araştırmadım
Nesoooolera 2 hafta önce 3 aylıkken götürdüm Florya mooibabies bebeğim o kadar keyif aldı ki bir kez daha götüreceğiz VIP odadaydık 800 TL ücret ödedik 1 saat
Feyza10 Biz ilk 2 aylıkken götürdük baktık çok sevdi şimdi her 2 ay da bir götürüyoruz kızım 20 aylık hala çok seviyor 😊
Ebruu91 Byz25 ben oğlumu 2 aylıkken götürdüm az önce yine randevu aldım iatanbul taşdelende 300 tl ye. İlk seansta foto çekimi falan istemiştik o da 350ydi. Çok gaz sancıkı bi bebekti ve spa iyi gelmişti ve çok sakindi suyun içerisinde. Götğrmenizi öneririm eminim çok sevecektir.