aklc1 Hanımlar merhaba bebeğim 3 aylık ilk kalça ultrasonu çektirdiğimizde 45 günlüktü değerleri takip edilmesi gerekiyor diye çıktı 3. Ayda tekrar çekeceğiz dediler şimdi değerleri gene kötü çıktı hatta ultrasonu çeken kişi bu zamana kadar neden beklediniz bu alçı vsvs diyerek beni çok gerdi ve korkuttu doktorumuza çıktığımızda zaten normal zamanı bu zaman 2. Çekilen ultrasonda da sorun çıkarsa yönlendiriyoruz dedi bişeyi yok ama içiniz rahat etsin gene deyip tanıdığı bir doç dr ye yönlendirdi bizi çarşamba gideceğiz, ama o kadar çok şey okudum o kadar gerildim ki sürekli ağlak geziyorum belki daha önce gitseydim daha iyi olurdu diye böyle bir sorun yaşayanlarınız var mı acaba? Bilgisi olanlar yazabilir mi?
Minikece2020 Benim kizima ds küçükken oyle demişlerdi arastirma hastanesi idi kalçası çıkık diye balyaj taktılar cocuga çok sıktı cocugu hiç rahat edemedi bende özel bir hastaneye götürmüştum ultarason la değil röntgen çektirdi. Kalçası çıkık değil tamamen oturmuş bile dedi.yani farklı doktora goturmesem daha kötü sonuçlar doğurabilirdi sizde tek doktorda kalmayın. İnşallah sizin bebisin de bir şeyi yoktur.
aklc1 Minikece2020 bende devlet hastanesinde bir doçent doktora gideceğim çarşamba bakalım birde profesör araştırdım daha sonra da ona gideceğim ama inşallah gerek kalmaz ve röntgen çekip bakar
Sedaliz aklc1 alfalar 60in üstünde olmalı diye biliyorum 😟 3 ayda düzelmişti bizim ilk 2. Ayda çekildi 57,59 du sonra 60in üstüne çıkmıştı 3.ayda ,ortopediye gidin inşallah çok sıkıntıli değildir, normalleşme kadar ben de çok kötü olmuştum
aklc1 Sedaliz inşallah çarşamba gideceğiz araştırmaktan araştırırken ağlamaktan helak oldum sürekli kendimi suçluyorum acaba ben mi yanlış tuttum ben mi yanlış bez bağladım diye rabbim dermansız dert vermesin tabiki hep kendimi öyle teselli etmeye çalışıyorum ama çok zor
aklc1 Sedaliz merhaba bugün kızıma pelvik bandajı takıldı sizin yavrunuza da takılmış galiba bez değişimini nasıl yaptınız doktorumuz bez için bile çıkarmayacaksınız dedi
Sedaliz aklc1 evet bende öyleydim seni çok iyi anlıyorum , Allah yardımcınız olsun dualarım seninle 🙏 daha küçük olduğu için büyük ihtimalle tuninger kalça ortezi var onu önerirler ama bizim doktorumuz 6.aya kadar geçmezse ameliyat demişti , inşallah o zamana kadar geçer .
Goknurrrr aklc1 merhaba değerler hakkımda hiç bir fikrim yok fakat şu şekilde destek olmak istedim benim kızımda da sakral gamze var ve ultrasonda omurilik kadar gittiğini gördüler menenjit olabilir dediler ama baya kötü konuştular vs ben de sizin gibi araştırıp sürekli ağladım sonra doktora gittiğimde korkulucak bir şey olmadığını öğrendim yani sizde helak etmeyin kendinizi inşallah rabbim kötü bir şey göstermesin yavrunuzu size bağışlasın sağlıkla ama sizin stresiniz ona da geçiyor o yüzden ne ona ne kendinize anınızı zehir etmeyin tevekkül edin 🌷
Sedaliz aklc1 merhaba geçmiş olsun , bizim aslında gerek yokmuş o süreçte ama radyoloji hatası nedenli derecelerimiz düşük çıkmış ti o yüzden bı kaç gün sadece taktik ve geceleri cikarmamamiz gerekse bile çıkarmıştık cunku bandaj takılıyken emmiyordu ememeyince uykuya gecemiyordu , bandaji çıkartıp bezini değiştiriyordum ben . Ama sanırım ozaman bile çıkarmamak gerekliymiş 😟
aklc1 Sedaliz bizim elle muayene yaptı bugün doktor ve sol tarafın çıkık olduğu belli oldu mecbur takacağız çıkarmadan çok zor ama deniyoruz
Sedaliz aklc1 Allah şifası olmayan dert vermesin , zorlanıyorlar evet ama onların iyiliği için herşey ,biz anneler gözyaşlarını görünce yipraniyoruz Allah bütün bebeklere şifa versin🙏🙏
aklc1 Hediye-73 aslında akıştı sayılır canım bizim 1 hafta oldu ilk 3 gün çok kötüydü uyumuyordu ağlıyordu sürekli ama sonra alıştı hamdolsun ama bugün doktorumuza gittik kontrole orada bi çıkarıp tekrar takınca gene baya ağladı inşallah geçecek bu günler ne diyelim seninkinin durumu nasıl
Hediye-73 Benim de şu an alıştı başta çok zorlandık. Bebeğim 5 aylık haftaya randevumuz var umarım oturmuştur hareketlerini kısıtlandığı için haliyle hep huzursuz cnm.
aklc1 Hediye-73 gittiniz mi doktora? Ne dediler? Benimki daha 3 ay 16 günlük ama onun bile hareketleri sıkıntı oluyor