BalkizimBaloglum2 5 aylik oglumun gazi 2,3 aydir kokuyor hem baya baya kokuyor yani 😷 bu bana degisik geldi kizim var 3 yasinda hic kokmazdi simdi bile kokmuyor bu neden olur bilen basina gelen doktoruna soran varmi kizlar
Bayanelaaa BalkizimBaloglum2 ayyy bizimde geçen çok gazi olduğunda kokmuştu ama bende bilememiştim midesi felan mı bozuldu acaba diye 🤷♀️ 2 gün oldu geçti ama ara ara oluyor
Mgf BalkizimBaloglum2 bizimde geçen hfta aynı sorun vardı. Çok fena kokuyordu burda post açmıştım bnde. Çeşitli sebplr symşlrdı. Bizim o ara kaka yapmama sorunumuz vardı kakasını yapınca kokudan gitti. 4.5 aylktık bizde
ZHR_KRM BalkizimBaloglum2 ek gıdaya geçtikten sonra kokar diye düşünüyorum bebek gazı..yani bizim öyle oldu.mamayla büyütüyorm ben .kokmaz bebektm..ek gidadan sorasi sıkıntı…başka sorun olduğunu düşünmüyorm
Ulkukapusizoglu Bağırsaklarında kötü bakteri birikmiş olabilir probiyotik takviyesi veya probiyotik içeren doğal yoğurt suyu verebilirsiniz
nazliicank BalkizimBaloglum2 oglum 6 aylık 2 hafta onde ınanaılmaz kotu koktu hiç kokmazdı. Zaten kakasını da yapamıyordu üşütmülş. İlaç verdı doktorumuz