Nurcan14 Merhaba bebegim 3,5 aylik yatarken kafasını kaldırıyor vücudunuda kaldırmaya çalışıyor kaldırıyorum hafif oturmak istiyor sizce ne yapmalıyım ?
Ardenveannesii Nurcan14 genelde 5 aydan sonra az az denemeler yapın diyorlar bende şuan öyle yapıyorum kısa kısa sadece bebeğim 5 ay 8 günlük erken olursa kamburu çıkar veya yanları batar derler artık ne kadar doğru bilemem🤷🏻♀️
Sumshn Nurcan14 bizimkide öyleydi. doktorumuz acele etmeyin sabrebip bekleyim demişti. 4.5 aylıkken yavaş yavaş destekle oturtmaya başlamıştık.
Evaninanasi Nurcan14 4. Aydan sonra çok kısa kucakta oturtmaya geçtim. 5. Aya girdik şimdi, destekli oturmaya başlayacağız
ikicocukcokcocuk Nurcan14 3ay 4 günlük aynen kendini kasıyor kalkmaya çalışıyor bende 5-10 dk kucagımda oturtuyorum
Minigim38 Nurcan14 benimki 3 aylıkken başladı böyle yapmaya normalde 5 aydan sonra oturtun diyorlar ama her bebeğin gelişimi farklı ben 3 ay 10 gunlukken az az kucağımda hafif eğimli oturmaya başlattım yoksa çok ağlıyordu. 4 ayligiz kucakta tamamen oturuyor 🥰
Beraninannesii Nurcan14 4.cu ayda kucakta destekli oturttuk 6.ci aya kadar 6.ci aydan itibaren yastıkla destekledik 8.ci ayda şuan kendi başına oturabiliyor
Mgf Nurcan14 benim oğlumda öyleydi doktora sorduğumda 5 ten önce oturtma dedi 5.ayda destekli 6da desteksiz oturtablrsin demişti.5 e kdar Bi şklde idare ettim ama oturtmadım
benanneoldumm Nurcan14 evet. İnternetten Osman gönülalanı izleyebilirsiniz 6. Aydayız ek gıda için desteksiz oturuyor mama sandalyesinde oturuyor 5. Ay da oturanlara çok şaşırıyorum yani çocuğun isteği varken köreltilmemeli
Ardenveannesii Nurcan14 valla öyle sabretmesi zor bebişlerde oturmak istiyor oğlum 5 ay 8 günlük ben yapıyorum artık🥰
Nurcan14 benanneoldumm ya iste kaburgaları batar kalçası geniş olur falan oturmayın diyorlar insan korkuyor
Olimbonii Nurcan14 3 aylik ayni dediginiz gibi yapiyodu oglum gunde 5 dakika oturtuyodum az az suan 5 ay 5 günlük koltukta oturuyor kendi basina mama sandalyesinde oturuyor bir zararini görmedim
Bugleminannesi28 Nurcan14 2.5 aylıkken öyleydi şuan tam 3 aylık gövdesini başıyla beraber kaldırıyor destek versem arkadan oturacak gece dümdüz yatiriyorum emzirmeye kalktığımda ayakları yastıkta kafası aşağıda tam tersi yatmış şekilde buluyorum çok heyecanlı bende böyle bekliyim
Mayisadaninannesi Nurcan14 benim bebeğim de 3 ay 3 günlük tam. 10-14 gündür dediğiniz hareketleri yapıyor. Ben destekli şekilde çok dik olmamak kaydıyla oturmasına müsade ediyorum