Esra_58 Merhabalar kızlar ben evlendiğim zaman beyaz yatak odası almıştım ama yatak odam anlamadığım bir şekilde sararmaya başladı önce bir dolap kapağında oldu simde de çekmecelerde ne yapabilirm nasıl gecirebilrim lütfen yardimmm
Acabaymelike Esra_58 mobilyadan kaynaklı olabilir ya da temizlemeseniz gereken kimyasal ile silmiş olabilirsiniz dolapları Bunun dışında sararmasının sebebi kalitesi ile kaynaklıdır . Garantisi devam ediyor mu aldığınız yer ile görüşseniz
Berilsmom13 Esra_58 canım bir sene önce mutfak dolabı yaptırdım yaptırdığım Mobilyacı beyaz yapmayalım ne olursa olsun beyaz sararıyor demişti. Mobilyanın kalitesi ilerde ilgili olabilir tabi
nescafebagimlisi Esra_58 sarılık çok fazla değilse diş macunuyla bir silmeyi deneyin yada küçük bir yerde deneyin geçerse hep yaparsınız
Esra_58 Deletedmom_75 malesf ztn önce urfdaydim ordaki odamda gunesti sonra Mardin’e geldim urfadaki komsualrim söylüyorlardi sararır filan die
Blablas Neyle temizliyordunuz normalde bildiğim kadarıyla çamaşır suyu, cif gibi malzemeler sarartiyormus. Patates görüyordum hep internette patatesle silip beyazlatiyorlarmis
Esra_58 Blablas işte malesf bende o hataya düştüm temizlik yapınca cif ile sıliyordum.patates nasıl olacak acaba
Deletedmom_75 Esra_58 Mobilya kalitesinden de kaynakli olabilir benimde beyaz ilk evimde full oda güneş alıyordu, acaba bi mobilyaciyami sorsaniz ne bileyim belki bildikleri bir yontem vardir
oglumubeklerken Esra_58 güneş çok sarartıyor. Kayinvalidemin misafir odasında kullandığı orta sehpa güneşten sapsarı oldu gerçekten. Üzerinde örtü seriliydi örtünün oldugu yerler normal renk, diğer her yeri sarardı. Kaliteyle de alakalıdır tabi ama gunesinde etkisi var.
Blablas Esra_58 İkiye böldüğünüz çiğ patatesle beyaz kapıda oluşan lekelerin üzerini ovalayarak lekeleri yok edebilir, soğanları haşladığınız suya batırdığınız bez ile beyaz kapılarınızı silerek oluşan sararmaları açabilirsiniz.boyle diyor ama işe yarar inşallah
Esra_58 Deletedmom_75 artık o şekilde yapacağım yada boyayalım diyoum esimde zatn tayinciyiz bir jac seneye kalmaz bu mobilyaları boşver diyor ama bnm içime sinmiyor
Deletedmom_75 Esra_58 Taşınma cok etkiliyor inanin ki benimkiler.bile hep zarar gördü marka olmasına rağmen. Maalesef biz kadinlar detayciyiz bende takiliyorum, sinmezse internetten yardim alip boyayabilirsin başka çözüm bulamazsan
Valide112 Esra_58 araba boyası karıştırarak boyanırsa hiç sararmaz ,babam mobilyacı beyaz mobilyalarım cif çamaşır suyu güneş asla sararma yapmaz
siyah3430 Esra_58 5 yıllık beyaz yatak odasına sahibim en küçük sararma yok oda güneş alıyor muhtemelen ya yanlış ürün kullandınız ya nem yaptı yada malzeme kötü. Mobilya kalemleri var mobilyacılarda bi sorun isterseniz
Esra_58 siyah3430 ya ztn normlde ben kmhic küf yafa nem bilmezdim bu evimde oldu ama ondan mı kaynaklı sarardı blmiyorum