Aaddaa Ya kızlar bebeğimin kıyafetlerini baby me deterjan ile yıkıyorum çok güzel kokuyor ama geçici kokusu yumuşatıcı da kullanmayı çok öneriyorlar böyle çamaşırların uzun uzun güzel lokması için napiyosunuz
BalBadem3 Aaddaa Dalin bahar ninnisi mi ne o çok güzel kokuyor. Yumoş bebek var o da güzeldi kalıcıydı
Blablas Aaddaa bebek olduğu için kokmasini çok takmamaya çalışıyorum yumuşatıcı hem kıyafetlerden çıkmıyor hem de kokusu zarar verir ciğerlerine diye. Normalde aşırı yumuşatıcı seven biriydim bide 🥴 . Sabun kokuları bir tık daha kalıcı oluyor sanki
Kubraozdemir Dalin kullnıyorum hem deterjanı hem yumuşatıcısı gayet güzel kokuyor. Bir kere deterjanım bitmişti gece sipariş vermiştim kuryeyle ABC vardı birtek oda çok güzel kokuyordu. Ama daline alıştığım için onunla devam ediyorum.
nescafebagimlisi Kubraozdemir bende başta dalin almıstm ebebekten ilk doğum yaptıgımda o cok güzel kokuyordu burada bi bebek eşyaları satan magaza vardı mahalle magazası besik emzik bilmem ne ordan aldım dalin resmen sahte midir nedir kıvamı bile yok yıkıyorum kokmuyor muhtemelen içine su karıstırmıslar daha sonra bi market var bizim burada bilindik normalde ebebekte 100 liraysa ebebek orda hala 60 liraydı almaya cesaret edemedim sahte çıkar diye dalinden de sogudum o sahte deterjan yüzünden ama ebebekte satılanda kesinlikle sahtelik yok mükemmelll kokuyo ben çok severim kendim bile dalin sprey kullanıyordum evlenmeden sonra benimde deterjan bitti yemek sepeti marketten aldım gece sizin gibi abc o daha soft kokuyo çok hosuma gitti simdi ebebekte şubat indirimde 40 liraya geliyor stok yaptım abc yumusatıcı da kullnıyorum basta almıstm ama kullanmamıstm yumusatıcı zararlı falan diye ama ikisiyle yıkanınca çok hoş kokuyo 😂
Acabaymelike Aaddaa bebeğiniz zaten güzel kokuyor extra güzel kokuya ihtiyaç yok bence 🌸 çünkü o hoş kokulu yumuşatıcıların içerisinde petrol ve türevi zehirler var bunu bebeğinize yapmayın
Gmznr2909 Acabaymelike yani elbet vardır zararı bize bile zararları var ben o yüzden ekstra durulama yapıyorum bir faydası var mıdır bilemem ama aman o zararlı aman bu zararlı diye diye ömür geçmez be gülüm
acimavi Aaddaa yumuşatıcı zararlı, ben sentetik koku veren hiçbir şeyi kullanmıyorum. Zararsız yöntemi olanlar vardır belki, üstte kalsın
Acabaymelike Gmznr2909 aynen herşey zararlı ama en azından bildiğimiz şeylerden korumaya çalışıyoruz işte 🤷♀️
acimavi Gmznr2909 bile bile zararlıyı kullanarak da ömür nasıl geçer meçhul. Kullanana da, kullanmayana da saygım var ama zararlı olduğunu bile bile gönül rahatlığıyla bebeğe bile nasıl kullanılıyor buna şaşırıyorum. Zararlı olduğunu bilmeden kullanmak başka bir şey
Gmznr2909 Acabaymelike ne yediğiniz bile belli değil artık evde yapsam bazı şeyleri dünya para eskiden ne güzel doğal yaşıyordu insanlar bak eski topraklara hastalık nedir bilmiyorlar şimdi bizler hastalıktan kırılıyoruz
puffthemagicdragon Lavanta yağı kullanabilirsiniz. Parfümlü deterjanları ve yumuşatıcıları kendime de kullanamıyorum, nefesimi kesiyor. Bebeklerin de benimle aynı hassaslıkta olduğunu düşünerek hiç “bebek” gibi kokan ürünler almadım. Kendi kokusu yetiyor.
Duyulurum Aaddaa tam tersi bebeğime kokmayan şeyleri tercih ederim. Zararı olmasaydı da kalıcı kokuya ihtiyaç duymazdım çünkü sürekli yıkanıyor zaten kıyafetler battaniyeler nevresimler kokusu 6 ay kalsa da benim zaten 6 ay sonra ihtiyacım olmaz o şeye. Olsa da yıkayıp kullanırım o kadar zaman sonra
puffthemagicdragon Aaddaa yok, deterjanı koyarken ekleyebilirsiniz. Lavanta yağı direkt cilde uygulanırsa tahriş eder.
Ist2121 Aaddaa minicik bebek koksa ne kokmasa ne allahaskina.. bebegine goz gore gore neden zarar veren bisey arastirirki insan? kokmayan olabildiginde dogal icerik kullanmaniz gerekiyor. 1 2 kerelik bisey de degil ki surekli cildine temas ediyor. Ben minoris kullaniyorum. Sifir koku ve temiz icerik en guzeli