Bugleminannesii Kızlar lazerr için araştırma yaptım birisinde 10seans için fiyat verdi birisi 5 seans 5 kontrol dedi diğerinde neden kontrol yok aralarında fark ne hangi dahah iyi
Feyzanne Bugleminannesii burda asıl önemki olan cihaz bence. Kontrol muhtemelen onların verdiği tarihe göre gidiliyodur. Ama seans için siz uzadıkça gidersiniz diye tahmin ediyorum
Fgday Bugleminannesii gittiğiniz yerin poliklinik olması çok önemli ben 3 yıl bu tarz bir poliklinikte çalıştım kıl yapınız uygunsa ve düzenli giderseniz ort. 6-8 seansta sonuç alırsınız 😊
oglumubeklerken Bugleminannesii kontrolde de yapıyorlar evet seans gibi yani ama seans sayısına dahil olmuyor, 10 seans olan yerde muhtemelen kontrole çağıracaktır belli aralıklarla. Mesela 3 seferde kontrole gitseniz toplam 13 kere gitmiş olursunuz gibi.
Balkuupu Benim arkadaşım iki kez lazer gitti. Birinciye gitti seansı bitti ama tüyleri bitmedi . Baya sorun yaşadı hatta. Başka yere gitti ve biraz daha iyi ama hala çöküyor diyor. Bundan korktuğum için hiç bir yere güvenip gidemiyorum
Fgday Bugleminannesii çünkü çok fazla çakma cihaz var polikliniklerine böyle bişey mümkün değil çünkü sağlık bakanlığı tarafından denetleme geçiriyorlar FDA onaylı olmayan hiçbir cihazı kullanmiyorlar
Cananaybey Bende 8seans buz lazer gördüm malesef hiç memnun kalmadım aslında dökülmeler oldu baya ama bitti seanslarım sonra bir ayda hepsi yeniden çıktı kendiliğinden tüy şeklinde