Eyluluraz1 Arkadaşlar bebekleriniz gece kaç saat gündüz kac saat uyuyor. Birde 6 aylik bebekleriniz kac saat arayla uyuyor.
Yeniesyenianne Eyluluraz1 bebeğim 6 ay 12 günlük. 3 gündüz uykusu yapıyor. Gündüz uykuları genelde 40 dakika bazen 2 saate kadar çıkabiliyor. Uyanıklık süresi 2buçuk saat. Gece 10-11de uyuyor sabah 8-9da kalkıyor. Gece 2-3 kere emmeye kalkıyor. Diş veya atak haftasındaysa bazen uyanıp 2 saat uyumadığı oluyor.
menek16 Eyluluraz1 2 en fazla 3 saatte bir 1 saat uyuyor son uykuya 22:30-23:30 arası geçiyor sabah 7 de uyanıp mama içip 7:45-8 civarı uyuyor öncesinde 2’de uyuyan öglen sadece 30 dk uyuyan bebem için devrim niteliğinde bu saatler 😬
Eyluluraz1 Yeniesyenianne ne güzel maşallah benimki de 40 dk uyuyor gündüz hiç 1 saat uyuduğunu bilmem yani sabah da en geç 7 de kalkmış oluyor gece uykusuna da 7 ile 9 arası geçmeye çalışıyoruz son zamanlarda baya direniyor ama 9 a çekmek istiyorum tam olarak bende belki gündüz uykuları hicaz uzar diye
Annesininguzelkizi 6 ay 9 günlük 7.30 8 arası gece uykusu 7 de sabah mutlaka alarm kuruyorum kalkıyoruz 3 kere uyuyor 45 dk 1 saat arası gece ama 12 den sonra 3 4 5 saatlerinde uyanıyor bazen sadece 3 5 de değişiyor
Eyluluraz1 Annesininguzelkizi uyku araları biraz uzun o zaman 3 saat falan mı acaba çünkü 45 dk 1 saat uyuyorsa ve 3 kere 3 saat gibi bir ara oluyor sanırım. Benimki de en fazla 45 dk uyuyor uzatmaya calisiyorum ama emin değilim başarabilir miyim. Yada ne kadar gerekli
Annesininguzelkizi Eyluluraz1 İkinci ayından beri uyku eğitmenlerinin önerdiği saat aralığına göre yapıyorum yedide uyandırırım dokuzda uyur on gibi uyanır 12:30 13:00 gibi tekrar sonra 16:30 yarım saatlik son uyku
Violeta22 6 aylik gündüz 10 30 gibi uyanmak 2 gündüz uykusu 1 buçuk 2 saat aksam 22 23 gece uykusuna geçiş
Eyluluraz1 Annesininguzelkizi çok iyi bende denedim ama uykusu geç kalıyor uzun geliyor gece uykusuna bir türlü geçemiyor yoruluyor
Eyluluraz1 Annesininguzelkizi evet yaptım 2 saat 15 dk dayanıyor en fazla sonra uykuya geçmekte çok zorlanıyor 2 bucuk saati bile göremiyoruz o yüzden. 2 bucuk saat olunca ağlıyor sürekli ve uyumuyor
Eyluluraz1 Zaten 45 dk uyuyor en fazla. Bu sefer de 3 uyku yapıp 6 gibi gece uykusuna geçmeye çalışıyor aMa uyuyamıyor doğal olarak erken olduğu için 8 9 a kadar 10 dk da bir uyanıp ağlıyor