Ekgidasevermirac Sizlere de fikir olsun 😇 Ben kahvaltısında şöyle ilerliyorum ilk önce haşlanmış yumurtayı yediriyorum, bazen sade yiyor; bazen peynirle yemek istiyor ama kahvaltı tabağında yumurtasını yemeden domatesi ve zeytini koymuyorum eğer onları görürse yumurtasını yemiyor sizde bu şekilde yapmıyorsanız bir de böyle deneyin benim oğlum yiyen bir çocuk olmasına rağmen tabağında zeytin ve domatesi gördüğü an başka bir şey yemiyor onları koymadan denemenizi tavsiye ederim 🫶🏻🌺 1 Haşlanmış yumurta (beyazı dahil) 2 çeri domates 2 tuzsuz zeytin 1 ceviz kadar süzme peynir 1 dilim tam buğday ekmeği Ilık suda sulandırılmış karadut özü  Maşallah demeden geçmeyin teyzoşlar🌺😇
Mrvsmt2502 Ekgidasevermirac bebeğim ne yaptıysam yumurta yemiyor nasıl alıştırdınız acaba. Afiyet olsun bebişe 🥰
_The_ANA_ Ekgidasevermirac Ben hiç ekmek vermiyorum Onun yerine bebek bisküvisi yiyor 2 yumurta (beyazıyla beraber) bu bazen hindi yumurtası da oluyor eğer mavi yumurta ise birini normal birini mavi veriyorum Labne Ceviz Hurma 1 tane 2 tuzsuz zeytin 2 yemek kaşığı kadar kayısı marmelatı (şekersiz) Çeyrek avokado Karadut suyu Evde kaymak varsa kaymak ve bal da ekleniyor 😊 Benim oğlum 16 aylık😊
Deletedmom_68 Ekgidasevermirac Maşallah🧿 tuna’nın bugün kahvaltısı da böyle❤️ Pankek, Cevizli tahin pekmez, salatalık, peynir,muz, ıhlamuru demlenmemişti onu çekemedim, 10,5 aylık🙏🏻 sümbülleri yemeyecek sadece süs🤪
Ekgidasevermirac Mrvsmt2502 Merhaba ilk başta benim oğlumda haşlanmış yemiyordu,ama sabahları kendime haşlayıp ona da az az vererek alıştırdım 10 günün falan sonunda tadına alıştı ve yiyor ama çok fazla pişirmiyorum rafadan da değil kayısının bi tık üstü diyim o şekilde beğeniyor en çok,bide ilk ekgıdaya geçtiğimiz de yumurta sarısını haşlayıp suyla açarak vermiştim hep sarısına daha yakın ama beyazını 7 buçuk aydan itibaren verince hemen alışamadı onu da peynirle alıştırdım 🌺😇
Mrvsmt2502 Ekgidasevermirac benimki bşta yiyordu ama genel olarak kahvaltı sevmeyen bi bebek bazen yiyor bazen verince öğürüyor 1 hafta ar verip tekrar deniyorum ama bu sefer hiç yemek istemedi hep öyle dönüyordu geri 🥲
Ekgidasevermirac Mrvsmt2502 İnşallah tekrar yer yemezse de yapacak bir şey yok başka şeylerin içine koyun o şekilde yesin🌸
Ekgidasevermirac _The_ANA_ Maşallah ne güzel bizde büyüdükçe menümüz böyle artacak İnşallah şimdilik yeterli😇 Hurma bizde yiyoruz kahvaltıda bi yarım saat sonra 🫶🏻