MH2022 Rota virüs aşısının ikinci dozunu vurdurmayan var mı alerji tetiklıyormus çünkü doktora alerjik olduğunu inandıramıyorum alerji doktoruna gıdecegım ama aşı zamanı geldi
_The_ANA_ MH2022 Eğer 2. dozu yaptırmazsanız ilk dozu da yanacak ve bir işe yaramayacak. Alerji tetiklediğini nereden öğrendiniz? Çünkü yan etkisi bile neredeyse olmayan bir aşı ve şuanda çok büyük rota salgını var
hunilimomy MH2022 alerjik bi bebek olmamıza rağmen doktorumuz önerdi herhangi bir yan etki de yapmadi ve ilk dozda tepki vermediyse ikinci de böyle düşündüğünüz bi tepki olmaz
MH2022 _The_ANA_ varolan bi alerjiyi tetiklediğini çok yerde okudum. İlk vurulduktan sonra mukuslu kaka oldu egzaması arttı o yüzden olduğunu düşünüyorum açıkçası
MH2022 hunilimomy alerji var mı yok mu onuda bilmiyorum daha doktora gidemedim çünkü o zaman ikinci dozuda yaptırayım
_The_ANA_ MH2022 Mukuslu kaka olması normal zaten. Benim oğlumun da egzeması var. Herhangi bir etki göstermedi Egzeması yediklerine bağlı olarak da değişiyor
Hndealnathn Oğlum alerjik astım ve bebekken yapıldı sokak tozuna alerjisi var.5 yaş itibariyle öğrendik doktorumuz genetik geçişli olduğunu söylüyor.ne annemin ne babanin yaşayanlarda astım yok ama bronşit örneği çok.kizim alerjik bronşit aşısı yapıldı