miniklerinannesiiiii Hanımlar herkese hayırlı geceler. Kızım özellikle uykuya geçerken kafasını yastığında sağa sola sürtüyor. Henüz 2 ay 26 günlük. Aynı şeyi yaşayan var mı neden oluyor acaba bir fikriniz var mı
cansuturgut miniklerinannesiiiii benim kızım da aynı. Uyurken sürekli bi sağa bi sola çeviriyor kafasını 5,5 aylık şu an arada hala yapıyo neden bilmiyorum
Elmsnghn miniklerinannesiiiii benim oğlum da o kadar hızlı yapıyor ki. Bı kaç yerde uykuya geçiş için kendini rahat ettirmeye çalışıyodur diye yazıyordu. biz bile uyuyamadigimiz zaman offff diyip sağdan sola dönüyorz ya onların da hareketi kısıtlı öyle yapiyolar sanirim. Ben uykusu açılmasın diye hemen kucağıma alıp poposuna piş piş yapıp rahatlatıp öyle koyuyorum
Melis1706 miniklerinannesiiiii benimkide aynisini yapiyor uyumadan once illa yapiyor biz nasil hemen dalamiyoruz uykuya surekli rahatimizi ariyoruz onlarda oyle sag sol yapiyor hep bakiyorum sola tam dondu tamam diyorum uyucak😁
glfr miniklerinannesiiiii benimde 2 aylık bebeğim var bu aralar özellikle uyku saati geldiğinde uyuyacağı zaman çok şiddetli yapıyor sonra kucağıma alıp sakinleştiriyorum bir süre sonra uykuya dalıyor. Bizimkinde de uyku zamanı oluyor 😊
parssk Bende aynı durumu yaşıyorum canım benimde bebeğim 2 ay 25 günlük bende merak ediyordum sebebi ne olabilir acaba
Pamugunannesi1 Benim kızım 2 bucık aylıktan başladı şuan 8 bucuk aylık hala devam ediyor ilm başta burnu kaşınıyor sanmıştım fakat uyku geçişi hızlanıyor yani uykusunu getiriyor
Mayisadaninannesi miniklerinannesiiiii ben de aynı durumu yaşıyorum. Ben acaba kafası mı kaşınıyor diye kendim bile kaşıdım. Yastık izi oldu yattığı yerdeki saçları döküldü biraz acaba orası mı kaşınıyor diye düşündüm
Endegerlimoglum aman kizlar kaynana kişisi görmesin kulagi ağrıyordur diyip süt koyduruyo😄 bence uyku bastırıyor bebekleri rahatlamaya çalışıyorlar kendilerince