Mferideb Gündüz uyuyan bebek gece huzursuz oluyor akşam 10 dan sonra uyumuyor gözü yarı kapalı uykuya dalmıyor gündüz sıkıntı yok gece mızmız ne yapmam lazım eski uyku düzenine nasıl gecicez 3 ay 22 günlük bebeğim 😞
1baby1moms Mferideb 45 gün geçtikten sonra geçeceksin maalesef uyku gerilemesi atağı ise :( duş aldır masaj yap sakinleştirici müziklerle uyutmaya çalış bizim tam günü doldu öyle geçti
mustafahacer Mferideb biz bi yaşadık 6 buçuk aylıkken düzene girdi dedim aşı olduktan sonra tekrar gitti. Allah yardım etsin çok zor 😣
Melis1706 Benimkiside 4 Aylik gece uykusunda problem yasamiyorum hic yasamadim kesintisiz uyuyor ama gunduzde gerileme oldu 3 Uyku yapiyor biri uzunsa diger ikisi kisa oluyor en fazla yarim saat-1saat uyuyor kisa uykularinda
Mferideb Melis1706 gündüz kısa uyumaları normal ama bizimkide gece 3 4 öğlen 12 de aralıksız uyuyor ama gece bambaşka bi çocuk oluyor direniyor uykuya
1baby1moms Mferideb tam atak dönemi Bizimde öyleydi uyutana kadar 1 saat ağlıyordu battaniyeyle salladık bir ay sonra ayağımda salladım 1 yaşında da ne ayak ne kolda uyudu direndi bu sefer uyku eğitimi gibi bir şey verdim 1 aydır kendi uyuyor yapacak birsey olmadığında bazen bırakmak gerekiyor 🤦🏽♀️
Mferideb 1baby1moms bide yan kesici dişleri gözüküyor baya hemde bembeyaz şişmiş Napıcam bilmiyorum huzursuz iştahsız uykusuz😓
1baby1moms Mferideb meme mama reddi de oluyor bu aylarda uykuda yedirmeye de çalışın geçiyor annesi bir hafta da adaptasyon sıkıntısı oluyor ne yapacağını bilememe sonra bi şekilde deneye deneye buluyorsunuz sonra bakmışsınız atak geçmiş