Sultankocyigit03 Oğlum son 1 aydır sürekli herşeyi ağlayarak çözmeye çalışıyor her istediğini ağlayarak yaptıramayacağını defalarca anlatıyorum uygun bir şekilde bu hep böyle mi sürecek yakında kafamda huniyle gezmek üzereyimde 😬
nurelem Sultankocyigit03 ☺️ ağlamasına dayanamadogimiz için her istediğine he diyen annelerde misiniz benim gibi☺️
Mecbure12 Sultankocyigit03 aynı sorun bizdede var bu aralar iyice artmış durumda ve bugün parkta iyice ağladım sinirden kimseyle biseyini paylaşmıyo asla yalnız oynamak istiyo hiç böyle yapmazdı çok paylaşımcı bir bebekti çocukları çok severdi inat var herşeye ağlıyo parkta beni rezil etti resmen inşallah çabuk geçer
birfincantuzruhu Sultankocyigit03 27 aydan selamlar küsmeyi öğrendi istediği olmayınca sana artık konuşmuyorum diyip odasına gidip kapıyı kapatıyor 🤦♀️ Acayipte inatçı kolay kolay yumuşamaz mecbur kapıyı vurup iznini alıp odaya giriyorum oyunla nazla gönlünü almaya çalışıyorum gitmezsem imkansız baba da dahil kimseyi istemiyor yanında ve bunu gibi niceleri 🤦♀️ ama gececek elbet sadece sabır diyoruz 😂