Esrasncr Merhabalar,uyku arkadaşı kullananlar neleri kullanıyorsunuz?Faydası oluyor mu uyumasına?Budizzz mi yoksa fisher price mı bilemedim amaç sadece ses çıkarmasımı dokunarak hissetmesimi? kullananlar yazarsa sevinirim teşekkürler 💙
Serene Esrasncr Benim bebeğim için dokunup sarılması yetiyor.o yüzden ses çıkarmayanlardan kullanıyoruz.iki tane var.ikisi de fisher price.biri panda şeklinde,diğeri küçük battaniye gibi olup,ortasında hayvan kafası olanlardan.
Didemm91 Esrasncr biz kullanıyoruz ama öyle özellikle uyku arkadaşı olarak satılanlardan değil 2 aylıkken peluş oyuncaklarını yanına dizdim ayısı çok ilgisini çekti uykusu geldiğinde ayısını yanına yatırıyorum dalıyor uykuya
AynurGuzel_ Babydrem yaziyor etiketinde 1 ay oldu cok memnunum yani en azindan benim bebegim sevdi surekli onunla uyuyor o olmazsa battaniyesinin kenarini tutuyor bence en kısa zamanda aliştırmalısın
AynurGuzel_ Esrasncr 4 bucuk aylik rossmanda satiliyor https://www.google.com/search?q=babydream+oyuncak&client=ms-android-samsung&prmd=sivn&sxsrf=ACYBGNSp8dMMIvbs9uOZrGkTy_os5pPAJA:1571216616983&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiI6ceCtqDlAhXSy6QKHf-eAG8Q_AUoAnoECAsQAg&biw=412&bih=718&dpr=2.63#imgrc=RaWC8mNzPpabsM
Deryaak Lc waikiki den tavşan aldım, 29 tl ye. O yatağında sürekli 5 aylıktan beri. Şuan 10 aylık emziklerinden fırsat bulup pek pas vermiyor tavşanına ama yne de yatağından asla çıkartmıyorum.
ZMihraG Uyku arkadası diye almamıştım ama kızımın küçük bir ineği var. Ona sarılarak, kafasına koyarak, elinde tutarak daha çabuk uyuyor.