Carpediemmm Bebeğim 8 buçuk aylık. 8 ay dolmasına 2 gün kala desteksiz oturmaya başladı. Henüz emeklemiyor. Her çocuğun gelişimi farklı biliyorum ama sağdan soldan artık emeklemesi lazım vb yorumlar gelince sinir oluyorum. Sizinkiler ne zamn emekledi
Aysgllylcn Carpediemmm 6 aylık emekledi 9.5 aylıkken yürümeye başladı küçük kızım büyük kızımda hiç emeklemedi süründü yaşına kadar komando gibi 13 aylıkken yürüdü gelişimleri farklı oluyor bebeklerin
Feyzanne Carpediemmm benim kızım da 9aylıkken emekledi emeklemesi geç kaldı mesela çünkü tutunup ayağa kalkabiliyordu koltuk kenarından tutunup yürüyebiliyordu. Bunları yapan bi bebeğin daha cabuk emeklemesini beklermişim mesela ben vana göre geç emekledi.hiç emeklemeyip direkt yürüyen bebekler var. Herhalde endişelenecek bir şey yoktur
Sgnnn Carpediemmm 10 buçuk aylık emeklemedi. Doktoru emeklemek bir gelişim göstergesi değil çoğu bebek emeklemeden yürür dedi. Bende babasıda emeklemeden yürümüşüz. Onun bunun dediği laflara bende çok takılıyorum. Niye emeklemiyor niye yere basmıyor hep kucakta taşıyorsun ondan. 10 aylık bebeğimin koşmasını istiyorlar. Her boku çok bilenler
Amine1talha2ecrin3 Benim kızım 7 aylık emeklemeye başladı şimdi 8 aylık koltukları tutup kalkıyor artık
Burceee Sekiz aylıkken emekledi. Hazır olduğunda emekler, hiç geç kalmış değil siz söylenenlere aldırış etmeyin 🌸
menek16 Carpediemmm bu tarz postlara bıkmadan usanmadan yazacagım ki o sagdan soldan gelen yorumlar canınızı sıkmasın sevgili güzel anne emeklemek bir gelişim basamagı değildir bunu her doktor söyler 🤗 bebekler emeklemeden de yürüyebilirler sinir olmayın stres olmayın 🙏🏻
teachermom07 Carpediemmm 6.ayını doldurduğunda geri geri sürünmeye başlamıştı . Dün ileri doğru da sürünürken bugün emeklemeye başladı ( 6 ay 5 günlük )
Guly1 Carpediemmm benimkide 8 aylık emeklemiyor geriye doğru sürünüyor sadece yapmak istiyor ama beceremedi hala bi türlü ama ben kafaya takmıyorum hele başkası dese hiç takmam boşver canım
edsn1 Carpediemmm 10 aylık olunca emekledi siz etraftakilerin söylediklerine bakmayın her çocuk farklıdır
Bartu_2022 Carpediemmm 9 ay 16 günlük emekledi her bebeğin gelişimi aynı olmaz hiç eneklemeyen bebekler bile var
Carpediemmm Cevaplarınız için çok teşekkürler kızlar her bebek kendine özel çok haklısınız hazır olduğunda emekleyecektir🙏🤍
Mrvll Carpediemmm 10,5 ayda emeklemeyi öğrendi . Öncesinde kolları üzerinde sürünüyordu. Şuan 11 aylık. Hâlâ ortaya karışık sürünüyor