Hatice-31 Kızlar oğlum 7 aylık son ikidir dikkatimi çekti ellerine bakıp inceliyor bugün yine ellerine baktı ben mi çok elham yapıyorum acaba böyle olan var mı ?
_ipekk18 Hatice-31 yani kendini keşfediyor çocuk normal gayet 😊 13 aylığız oğlumun videoları var ayaklarını incelerdi ana kucagnda koyduğum zaman uzun uzun bakardi 🤣🤣
Hatice-31 deniz-95 ya bilmiyorum ki öncesinde yoktu bu ellerine bakması yeni çıktı bazende eşimin ellerine bakıyo onunla konuştuğu zaman
Dlk55blt-rdvn Hatice-31 merak etmeyin sorun yok düşündüğünüz şeyin olması için belli bariz şeylerin de olması gerekiyor benim bebeğim de 4 aylık ellerine dikkat kesilip bakıyor ama çok normal(özel eğitim öğretmeniyim)
Sultangngr Benim kızım da 7 aylık 2 ay full ellerine bakıyordu dakikalarca artık ayaklara geçtik hatta artık incelemeyi geçti tutup yemeye çalışıyor sürekli kendini keşfediyor korkma
2cocuk_1anne_ Hatice-31 sen çok evham yapıyor sun bebeğin her hareketini kafayı takmayın yaa öğrenme zamanında bakar tabi tanıyor ellerini çok normal
Hatice-31 2cocuk_1anne_ aynen öyle ben çok evham yapıp kafaya takıyorum sürekli instagramda böyle şeyler önüme çıkıyo psikolojimi bozacak artık
Serap0733 Hatice-31 ay o ellerine bakıp incelemesi çok tatlı normal bir durum ve cok güzel 😃kendini ellerini tanıyor
Dygusen Hatice-31 benim 4.5 aylık ikizlerimin ikiside ellerini yumruk yapıp havaya kaldırıp kendi eline bakıyor nerdeyse öyle 15 dakika kalıyor. Bence bedenlerini tanıyorlar gayet normaldir meraklanma 😊
Prenses_annesi04 Hatice-31 kızım 8 aylık sürekli bakar bizim ellerimize hergun aynı hayranlıkla izler bence sorun yok yani neden bakmasını belki ilgisini çeken ona farklı gelen bişey goruyodu