Newmoms12 Hayırlı akşamlar kızlar 2 aylık anneyim bebeğimi gün içersinde kaç defa emzirmem lazım kafam çok karışık her uyansa emzirmeye çalışıyorum almiyo panik oluyorum sizler nasıl yapıyorsunuz bana biraz bilgi verir misiniz
Aylinin-annesi Newmoms12 sık sık emziriyorum ben saatle yok ne zaman isderse aglarsa memeyi tutamazsada sakinleşdiriyorum emziyi veriyorum ve mememe yakınlaşdırıv çabuk emziyi çıxarıb mememi veriyorum ve emiyor öyle Alıştıra bilirsiniz
Sedoa_ Newmoms12 ne zaman isterse ilk 3 ay böyle dediler. 2 aylığız bazen 5 dakika bazen 30 dakika memedeyiz
Semaaa39 Newmoms12 bebiş nezaman isterse. Bizimki genelde meme uyku kaka uyanış meme uyku kaka uyanış şeklinde geçiyor günler😅
Tazeanneveminigi Newmoms12 canım ben ne zaman isterse veriyorum. Az çok kendini belli ediyor zaten. Sakinleştirmek istediğimde değişik bir istekle yanağımı emmek istiyor. Genellikle her uyandığında bi meme veriyorum az veya çok. Biz uyumak istediğimizde de uyandığımızda da hep memedeyiz. Tabi 10 20 dklik uykularından sonra vermek istemiyorum ama illa isterse veriyorum
Newmoms12 Aylinin-annesi onu da yapıyorum ama aşırı agliyo acaba sütümün yettiğini nasıl anlarım kuzum
Aylinin-annesi Newmoms12 Bezinden eger tişi 6,7 kere yapıyorsa hatta dun bir vidyo izledim diyorki gunluk bezleri toplayıb çekiyorsun 750 qramı geciyorsa bebek doyuyor 2aydan sonra zaten 2,3 gunde bir kaka yapıyor onun için tişe bakmak gerek
alev1 Newmoms12 bende 2 aya giricem benim bebeğimin gaz sorunu yeni başladı memede kızarıyır almıyor ayaklarını oynatıyor gaz problemi bu ayda genelde başlıyor gazı olabilir
Senazrahmet Newmoms12 bizde 2 aylıgız doktorumuz 2 saatte bir az dedi arrık buyudu bşrazda olsa ve iki meme arasın biraz uzun olmalıki yediğini sindirsin gazı olmasın dedi