Emmosch Bebeğim 4ay 5günlük,yaklaşık 1 aydır gündüz uykularından ağlayarak uyanıyor,ama nasıl ağlamak etinden et kopuyormuşcasına ,bir süre sonra sakinleşiyor,hiçbirşey olmamış gibi gülümsüyor ama neden öyle uyanıyor anlamıyorum
Tosbiktosbikk Emmosch benm bebegimde o aylarda o sekildi zamanla normale döndü Nedenini bende anlamiyodum
Meva21 Emmosch benim kızım o dönemlerde diş ağrısı ondan sürekli ağlayarak uyanırdı Siz yinede dua okuyun açın başında acık kalsın
pitircikk Emmosch benim oğlum da 4 ay 1 günlük ve özellikle son 2-3 haftadır aynı şekilde uyanıyor gündüz uykularından ve gündüz uykuları kısaldı yarım saat 45 dk zar zor uyuyor tekrar uykuya dönemiyor, uyku döngüsünden de ağlıyor olabilir diye düşündüm ama uzatamıyorum uykusunu. İlk oğlum da öyleydi ve 3 yaş olacak hala gündüz uyursa ağlayarak uyanıyor 🤦🏻♀️ inşaallah küçüğümde de aynı devam etmez geçicidir
ezoza_ Emmosch hep okuyun bismillah diyerek alın giydirin o aylarda al basması oluyor bizimkinde de oldu bizde korkarak uyanırdı hep okuduk ve her gün evde internetten süre açardım faydasını gördüm Diğer taraftan çocuk sizdeki duyguyu üzgünlük sinir herşeyi hisseder gün içinde hep güzel zaman geçirin güzel gelerek konuşun yavaş yavaş düzelir Allah’ın izniyle
sagopakajmerap Rüya görüyordur. Okuyun üfleyin biraz. Az önce benim oğlumda öyle oldu uyurken ağlıyor 😭
Emmosch @sagopakajmerap evet internette de kabus görürler yazıyordu ama yine de endişelendim,okuyup üfleyeyim
sagopakajmerap Emmosch Nas, felak , ayetel kürsi ve ihlas suresi bunları sürekli okurum ben..başucunda da Cevşen var.
ezoza_ Emmosch bir kaç gün gündüz uykularında yan yana uyutun tam ağlayıp uyanacakken pışpışlayıp uyutun yada besleyip o zaman güvende olduğunu hisseder bırakır
Emmosch @pitircikk benim kızımda öyle,ayağımda uyutuyorum bıraksam hemen uyanıyor,gece daha sık kalkar oldu,sanırım atak döneminden