Kahvelianneee Kızlar 2 saattir yanağında böyle birşey çıktı başka bi yerinde yok ama. Alerji olsa böyle olur mu ? Elindeki birşey de tahriş etmiş olabilir ama sormak istedim
Kucukhobby Kahvelianneee süt alerjisi emdikten sonra yanaklarda oluyor ama tek yanakta olacağını sanmam. Alerjiler bi deri tepkili bi mide bağırsak tepkili oluyor. Sadece yanaktaki döküntü ike alerji varlığından bahsedilemez
Gokturk_ Kahvelianneee kaç aylık yeni diş çıkarırken de ağız etrafında döküntü oluyor canım vücuduna bak eğer vücudunda da varda nokta nokta süt alerjisi ya da başka yiyeceğe bi gıda alerjisi demek vücudunda yoksa diş olabilir
Kahvelianneee Gokturk_ vücudunda yok canım bugün birşey de yedirmedim farklı olarak. Sanırım diş o zaman
Ayseee60 Benim kızımın da da yüzü hep böyle ama alerji değil başka hiçbir belirti yok dişler çıktı yün gelince ve de balyaları değince oluyor. Mustelanın kremini aldım bakalım insallah işe yarar
Gokturk_ Kahvelianneee benim oğlumda Şuan diş aşamasında salyaları akıyor elleri sürekli ağzında birde cildi hassas o salyaları sürüyor yüzüne illaki böyle ağız kenarında böyle bu şekilde oluyor dişten o zaman yüzüne ıslak mendil sürme pişik dermatit yapar yola güzelce ellerini yüzünü sık sık