Toprakdnrr 22 günlük bebeğim var. Burnunda görünen bir şey yok ama nefes alırken sanki tıkalı gibi. Nose frida burun aspiratörü var. Sadece bunu kullansam yeterli olur mu acaba
Princess1 Toprakdnrr benimki de 2 aylık ve doğduğundan beri var 15 gunlukken doktorumuza sorduğumda henüz burun kikirdaklarinin dar olduğunu zaman geçtikçe düzeleceğini söyledi ama halen geçmedi tekrar gittiğimde soracağım
Rumeysa_18 Toprakdnrr bende doğduğundan beri eczaneden serum fizyolojik alıyorum bildiginiz serum şeklinde olanlardan emzirme oncesi birer damla burnuna şırıngayla sıkıyorum be aspiratörle biraz cekiyorum
Mltm_cnr1 Toprakdnrr emzirirken ağzı kapalı oluyor bebeğin. Burnundan rahat nefes alsın diye. Emerken rahat etmiş olur bebek hem :)
Rumeysa_18 Toprakdnrr doktor öyle söylemişti her emzirme öncesi yap diye ama tıkalı olduğunu anladığında yapsan da olur bende bazen unutuyorum yatmadan önce kesin burnuna sıkıyorum Ama rahat uyusun diye
Toprakdnrr Princess1 doktor kontrolümüze daha var. İki gündür başladı. Doktora gittiğimde bende sorarım mutlaka. Geçmiş olsun umarım geçer en kısa sürede
Mltm_cnr1 Princess1 geçmiyor kızlar. Benimki 10 aylık hala burnu tıkanmasın diye hergün spreyler havada uçuşuyor 😅
Supurgesizcadi Bizde uc bucuk ayligiz dogdugundn beri boyle bir yasa kadar devam edebiliyormus kac doktor gezdik yapilacak tek sey serum sikmak dediler ben direk izotonik serum suyu aliyorum hastanede takilanlardan,serum fizyolojik diye ayni seyi 30 liraya veriyorlar,bosuna fazla para vermeyin