Areleymen1 Kızlar daha önce manuel süt sağma Makinesi aldım ama pek memnun kalmadım hemen bozuldu şimdi elektrik ki almayı düşünüyorum siz ne kullandınız menün kadınız mı?
Mamay Mamajoo kullanıyorum çok memnunum farklı masaj modları var çekim kuvvetini ayarlayabiliyorsunuz.Oldukça başarılı göğsü kısa sürede boşaltıyor.
Mamay Areleymen1 https://www.e-bebek.com/mamajoo-elektronik-usb-tekli-gogus-pompasi-p-mmj-2841/?gclid=EAIaIQobChMI1MH-k8Gr5QIVxY2yCh036QaGEAAYASAAEgIB1vD_BwE
[silindi] Areleymen1 İlk doğum yaptığımda bebeğim yoğun bakımda kaldı 1 hafta hep sağdım o zamanlar hep dolu dolu olduğu için tabi tek göğsü 20 dk sağıyordum baya güzel süt topluyordum. Sonra uzun süre sağmadım bebeğim memede yaşıyordu çünkü. Şimdi hafiften meme reddi var emmediği zamanlarda sağıyorum. Terbiye olmuş olmasına rağmen güzel geliyor.
Oykubebek Wee baby elektrkli sifir satiyorum 140tl akliniz olsun. Hediyeleriyle birlikde video resim fis atarim. Kizimin amaliyati icin almisdik ama lazim degil dendi. Sornada sutum kesildi :( aklinizda olsun die dedim yinede mesgul ettiysem ozur dilerm