Birprenscik Murataleyna 14 aylık ya iki kere ya 1 kere yatıyor kendi uykusu gelince kendi kendini sallıyor yatıyor😄
Mbrre Murataleyna 5 ay 26 gunluk ben 3 kez uyutmaya çalışıyorum çoğu zaman,2 kez gunduz uykusu yapiyor 😐
Dnckrn 14/13 gunluk gündüz iki uyku gece 8gibi gece uykusuna yatmış oluyor gece beslenmesi yok. Deliksiz uyur sabah 7:30a kadar
Deletedmom_79 Murataleyna 3 ay 3 günlük günde 3-4 destekli uyuyor ancak bazen desteksiz de uyuyor. Ortalama 20 gibi akiam uykusuna geçmiş oluyor gece beslenmeleri uykuda geçiyor.
Deletedmom_109 Oğlum artık gündüz uykusunu bıraktı. Tam 3 yaşında iyi mi kötü mü bilmiyorum ama bana büyümesinin bir göstergesi gibi geliyor 🥹
Evaninanasi Murataleyna 5 aylık. Gündüz uykusunu uzun uyursa 3, kısa uyursa 4 uyku yapıyor. Yanımda, bana sarılarak uyuyor. Akşam 8 de gece uykusuna geçiyor, sabah 7.30 gibi uyanıyor. Gece de 2 de ve 6 da olmak üzere 2 defa mama içiyor.
_The_ANA_ Murataleyna Bu onun kalkış saatine göre değişiyor. Genelde 7-7.30 da kalkar. O zaman iki kez uyumak istiyor. İlki 2 saat 2. sini de uyur 2 saat ama ben 1 saat sonra kaldırıyorum. Eğer 8 den sonra uyanırsa tek uyku. Onda da 3 saat uyuyor Akşamüstü yine uykusu geliyor ama oyalıyorum uyutmuyorum
Deletedmom_58 Murataleyna 14 ay 2 günlük gündüz uykusu 1 kez yapıyor en geç 9 da gece uykusuna geçiyor 🥰
Edanury Deletedmom_58 12 aylık banzen 1 ama genellikle 2 yapıyor destekli uyuor gece beslenmeside hala devam ediyor