agacsizkoala ipek_dfn22 görümcem burun ameliyatı oldu 15 gün önce yanındaki bayan göğüs küçültme ameliyatı olmuştu devlet Hastanesi’nde 18 bin vermişti galiba
sudereyhan402 ipek_dfn22 ben yeni oldum göğüs büyütme ( silikon ) ameliyatı özelde oldum 30 milyar ödedim
ipek_dfn22 agacsizkoala devlet hastanesinde sanırım sadece protez falan takılırsa onun masrafı alınıyor.. 18 binse yine iyi 😀
agacsizkoala ipek_dfn22 inanın bilmiyorum çok soramadım da sadece göğüsleri çok büyüktü sarkmıştı küçültecekti onun için ameliyat oluyordu , yarısını kendisi yarısını devlet karşılıyordu
Momyyyyy sudereyhan402 benim bi arkadaşım oldu çok büyüktü küçülttürdü ama bir sene çok zorlandım dedi nasıl oluyor bende şaşırdım o kadar sürmesine bilgi verebilir misin
sudereyhan402 ipek_dfn22 Konya da Mehmet Öztan a oldum çok memnunum ☺️ dudak dolgusu ve jawline de yaptırmıştım kendisine
Kucukadaminannesiii sudereyhan402 jawline için ne kadar ödediniz bem de düşünüyorum da fiyatları hiç bilmiyorum
sudereyhan402 Momyyyyy ben hiç zorlanmadım çok büyük silikon yaptırdım hatta ameliyattın 3.Günü temizlik yaptım ☺️