zysn2018 2 3 disSarimsak i rendele ustune gelck kadr zeytin yagi dok 4 saat bekldkten snra ayak altlarina sur
Tugce88me -Cedric calpol ve dolveni dönüşümlü 3 saat ara ile verin kussada önemli değil bol sıvı tüketirin hem ateş hem kusması için iyi gelir
1_prens_annesi -Cedric ayaklarının altına limon sürün en etkili ates düşürücü deneyin mutlaka kalın giydirmeyin
-Cedric Deletedmom_58 ah ah benimkide hastalanmadan bi iki gün önce aşka bir şey yememeye başladı. 😔 Hasta olunca bir kase çorba birazda kefir ve su içti. Ama on dk sonra hooopp 🤮 Diş olabilir diye düşünüyorum bende kuzum ya bakalım artık ilaç içirdim ama nafile yine kusuyo
tugceizgi -Cedric muhtemelen midesini üşütmüş olabilir. Biz de 3 gün önce öyleydik. Doktor faranjit dedi. Sonradan kusmalar başladı calpoldan. Gece ateşi çıktığında sirkeli ılık suyla eklem yerlerine kompres yaptım
Mercosey -Cedric parasetamol verdiyseniz 4 saatten önce tekrar ateşi çıkarsa ibuprofen vermeniz gerekir. İbuprofen verdiniz 6 saat içinde tekrar ateş çıkarsa bu sefer parol vermeniz gerekir.
-Cedric tugceizgi anladım . Bizde dün gece ateş düşmeyince acile gittik serum verildi. Öyle biraz toparlandı çok şükür