Bisraa Doktorum bana önce yoğurtla başla sonra çorba ver daha sonra meyve en sonda gece manasına geçiş yapabilirsiniz demişti yoğurt verdim çorbada bir hafta oldu ilk defa elma tattı sonra ishal oldu yaşayan var mi
Yasemin38 Bisraa direk çorba nasıl önerebiliyor canım tadım dönemlerini geçtiyseniz neysede bebeğin emiyorsa gece mamasına gerek yok canım Biz sebze tadımları yoğurt ve meyve olarak ilerlemiştik
Bisraa Yasemin38 valla özellikle sordum hatta unutmayayim diye her gittiğimdr ses kaydı alırım tarhana,mercimek ve sebze çorbası dedi bende dedim önce püre değil mi yemiyorlar öyle çorba olarak ver dedi mama ile besleniyor 5 buçuk aylık henuz
Yasemin38 Bisraa canım sen püre olarak başla sonrasında tadım yaptığın sebzelerle çorba yapıp verebilirsin içerisinede 1 tatlı kaşığı irmik yada pirinç koyarak.
Yasmnnnn Bisraa doğru demiş direk püreye geçişte püre yemiyor benim kızım 7 aylık çorba istiyor hep püreye hala alışamadı
Bisraa Yasmnnnn eminim ses kaydına alıyorum defalarca dinledjm bende anlamadım herkes şaşırıyor hatta bende şaşırdım özellikle sordum