Gulay23 Kızlar Anason Caýi bebege zarar verir mi ? Gaz sıkıntısina iyi Geldiğini söyluyorlar Dogru mudur
Dmttt Gulay23 anason uyutur rezene verdin ben gaz için 1 çay kaşığı kadar kendim de içiyorum hergun büyük bir fincan hem süt yapıyor
premses_annesi Gulay23 ben bebegım kakasını yapamadıgı zaman 1 cay kasıgı verıyodum ve rahatlatıyodu bebegımı uyku yapmasına gelınce bizde ole bısey olmadı rutın uykuları devam ettı
tgc Gamzeinan valla benim bir kizim var aman Yarabbi 😀 anason içti papatya Melisa banamisin demedi gram uyumaz 2 yaşına geldi meme den keserken ağlama krizine gidiyordu gece eczacimiz uyku ilacı dedi hergun olmamak şartıyla krizleri hafifleyene kadar valla ilaç bile uyutmazdi uyku düşmanı 😂
Ece06 Dmttt ya pardon kaç günlük bebeğiniz benim ki 20 günlük oldu henüz ben daha hiç çay kaşığıyla falan bi şey vermedim versem bi sıkıntısı olur mu ki acaba
Dmttt Ece06 Su an 42 ama bende 20 günlükken vermiştim ve faydası da oldu. Eskiden annelerimiz bize hep verirmiş oğluma iyi geldi pişman değilim ama şeker koymadım içine
Deniz2961 Rmrm canım 1 bucuk bardak su bardagını kaynat altını kapat 1 cay kasıgı kimyon at 2 kup seker demlemsın snra ister sıcak ıc bebege de 2 cay kasıgı verebilirsin sabah aksam ıcıyrm Bn yemeklerimide koyuyorum
Dmttt Rmrm kimyon hiç vermedim kendim yiyorum bütün yemeklere döküyorum. Ama ibrahim saraçoğlu nün bi videosu var kimyon un nasıl yapılacağını anlatıyor
Gulay23 Bizim aglama krizlerimiz oluyor ve gaz derdimiz de var dun ve bugun 1 cay kasigi anason cayi verdm icine rezene attim sakinlestirdi ve gazini da cok rahat cikartti ama verirken teredutte kaldim birsey olur mu diye
Deletedmom_15 Dmttt cnm bu demlenip içilen bebeğe de verilen baharat olan kimyon değil aktarda tohum halinde satılıyor yeşil çay gibi. Ben de anason, rezene, kimyon ve papatya karıştırttım aktara hergün bi kupa içiyorum bebeğe de süt ile geçsin diye
Minikmercimegim Bizde 37 gunlugunuz rezenede kullandik anasonda uyku yapiyo gaz sorununu gideriyo diyolar ama benim bebegime hic etki etmedi. Normalde 1'2 cay kasigi ben 3 de verdim 4 de etkisi olmadi
Dmttt Deletedmom_15 kimyon hiç yapmadım ama yapan arkadaşlarım toz kimyon u deneyip tülbentten süzüp öyle veriyorlar.
Dmttt Deletedmom_15 azıcık şeker de koyuluyor içine internette ibrahim saraçoğlu nun videosu var ölçüleri veriyor