Zrrnyntr Kızlar birçok markayı denedim. Ama tam olarak içime sinen bir nemlendirici bulamadım. Eczane kaynaklı nemlendiriciler de olabilir. Yüz kremi olsun istiyorum özellikle. Önerilerinize açığım.
GBK Zrrnyntr cerave çok iyi. bir de dr.Jart markasının ceramidin kremi var o da çok güzel. clinic markasının da çoğu kremini kullandım o da iyidir
Rez Zrrnyntr bepantol nemlendirici çıkarmış reklam görmüştüm henüz almak kısmet olmadı ama ilk fırsatta deneyeceğim
BarlasMomm Zrrnyntr bende ariyorum bulup memnun kaldiginiz yuz kremi varsa soyler misiniz. Ben vucudum icin bepantol daisy kullaniyorum memnunum
Rez Btlszr bunu Kadir ezildi topuk çatlak için kullanıyordu benim de topuk sorunum var diye aldım iyi geliyor, yüze de kullanıldığını bilmiyordum
Mdorukkk Zrrnyntr yüzün çok kuru mu ? Ben “bebe zartpflege “ kullanıyorum normalde hassas cilt pişik kremi diye geçiyor ama çok iyi bir nemlendirici
Aenia Zrrnyntr Yüzüm o kadar kuru Pul pul ki hiçbir şey nemlendirmiyor 🥲 bebe yağı,zeytin yağı surup surup geziyorum onu bile 2 saat sonra cilt emiyor yine aynı .. Bilmiyorum herhangi bir zararı vs var mı
goldumsu Zrrnyntr bioderma atoderm crem ultra. Senelerdir kullanıyorum çöl gibi oluyor cildim ona bile efsane iyi geliyor. Bebeğime de kullanıyorum. Bebekler içinde uygun.
Miniktirtilveannesi Linola eczanelerde satılıyordu sadece şimdi internettede satışı var çok güzel bir ürün doktor tavsiyesiyle
Birprenscik Zrrnyntr dalanin mavi şeritle yazılan bir kremi var çok iyi o ben egzamam varken kullan geçirdi