ilkgoz_agrim Kızlar eşim külotlu molfiks almış dün g3ce taktım sabaha karşı hem böyle sıkma izler cıktı hemde kızımın bacağını çizmiş kesik şekilde resimag.com/i/6625bc93fae neden yaptı bunu anlamadim ama önceki b3zdese 3numaraydik bedeni büyük zaten bide fazla pakette nasıl bitecek bu😕🤦♀️
Janss ilkgoz_agrim Kullanmadan önce ellerinizi içine geçirip biraz genişletmeyi deneyin . Küçük gelmiş bedenine . Nenlendirirseniz sürtünme azalır ve tahrişi önler .
Esracim ilkgoz_agrim bize Molfix iki tane deneme amaçlı göndermişti. Biz dört paket circirtli almıştık normalde. Bende ikisini denedim ama cidden kullanışlı değil. Size tavsyem firma ile görüşün kargo ile geri alıp yenisini gonderiyorlar
Cktha Prima da da öyle oluyor ben kullanmayı bıraktım kilo aralığına göre olduğu için sıkı yapmislar ayrıca sizdirdi da memnun kalmadim açıkçası
Esracim ilkgoz_agrim alırlar . Bize de 6 paket hediye getirdi arkadaşlar ama hepsinin tarihi geçmiş (böyle iyi arkadaşlar işte) neyse çocuğa pişik yaptı firmayı aradık yollayın dediler bize yenisini yolladılar.
Zynp24 ilkgoz_agrim bende normal bezin yanında denemelik verilen kilot bezi denedim aynı iz oluyor ve sızdırdı yandan. Maalesef külot bezi beğenmedim kullanmam normal bez molfix çok memnunum