Merhaba arkadaşlar. Dün eşime insan hakları vakfı üzerinden whatsaptan iletişime geçmişler. Her ay 1700₺ maddi yardım 12 ay boyunca geri ödemesiz olduğunu belirtmiş. Hatta eşim ilk başta inanmamış inandırıcı olmak için kadın ses kaydı atarak müfredatı anlatıyor. Neyse eşimden İban istemişler. Eşimde İban bilgisini paylaşmış. Akşam bir araya gelince bana anlattı. Ben dolandırıcıdır diye düşündüm. Kadın bugün paranın hesaba yatacağını belirtmiş. Bugün de eşimin hesabına vakıf olarak değil de şahıs isim soyism li birisinden fast olarak 103₺ havale yapılmış. Kadın da bilgi tedbir amaçlı bu paranın gönderildiğini ve gönderen kişiye yani aynı hesaba iade etmesini daha sonrasında paranın tamamını 1700₺ yi o şekilde göndereceğini söylüyor. Bende eşimin telefonundan onlara güvenmediğimizi ve ilk iş günü insan hakları vakfı ile iletişime geçip doğru olup olmadığını öğrendikten sonra işlem yapacağımızı yazdım. Bu arada dün bi link gönderdiler. Link açılmıyor. Kadın sistemde işlem yaptığını fakat site güncellemesi olduğu için bizim açamadığımızı söylüyor. Bilgisi olan var mı? Dolandırıcı olabilir mi ?