Meyrazehra Kızlar merhaba sezeryandan ne kadar süre sonra korse kullanmaya başladınız. Doktoruma defalarca sordum ama sürekli kullanmana gerek yok dedi ısrarla.
YaseminAren Meyrazehra doktor asla kullanma dedı zayen sıcak havalar vardı dıkısler mikrop kapacak dıye korktu sınrasında da agrım hıc kesılmedı hala pantolon bıle gıyemıyorm
Aenia Meyrazehra 4. Gün giydim ben çünkü göbeğim dikislere degdikce acıyordu. Eskiden kalan bir korsem vardı diz üstünden bele kadar ,onu giydim ama zor bela 😂 Ciddi anlamda rahatlatmisti hareket etmemi. Zayıflamaya faydası var mı onu bilemem ama 😅
kasimonbes Meyrazehra 1 hafta sonra korse kullanabilirsiniz sezeryan ise. Normal ise hemen baslayabilirsiniz surekli de kullaniliyor 🌺
Meyrazehra YaseminAren ya benim doktorum gerek yok deyip durdu sürekli. Karnın kendini toparlar diyor ama benim içime sinmedi başta korktum ama 2 hafta bitti başlayacağım sanırım
Deletedmom_39 Meyrazehra sezeryandan 1 hafta sonra sadece 1 ay kullan dedi 🤗 ama ben 6 ay olacak alışkanlıktan hala takıyorum (belime iyi geliyor, karnımı toparlıyor)
kasimonbes Meyrazehra korseler bende hep toplanma yapti o da canimi acitti simdi tayt denicem bende 3.5 ay oldu ama olsun nerden donersek kâr 😊
Mavi3435 Gerçekten işe yarıyor mu bı bilen söylese bende her marka aldım.ama sezerysn göbek az da olsa kalır diyo. Şöyle sezerysn sinrasi hiç minik göbek kalmayan biri yazsın nasıl gitti
Senorita Meyrazehra ben azerbaycanlıyım burda doğumdan hemen sonra korse takılıyor hastaya , yürürken destek oluyor hemde toparlanmaya yardımcı oluyor siz niye bu kadar çok bekliyorsunuz ki
Ahsent Meyrazehra sezeryan bende Benim doktorum kilotsuz herhangi bi korse kullanabilirsin dedi. 35 gün olmuştu ama sorduğumda
Beydili Meyrazehra odama geçtim ilk ayağa kalkma denemesinden önce doktorumun isteğiyle taktım. İyi ki de takmışım dik durup yürümek korsesiz imkansızdı.
Meyrazehra Beydili yürümek dik durmak nefes almak gerçekten çok zordu. Bana da etraftan söylediler ama ben cesaret edemedim. Doktor da izin vermeyince iyice korktum
Senorita Meyrazehra valla ben de sezaryenliyim ,doğumdan sonra ayağa kalkarken hemişer getirip taktı, yürürken takıyordum yatarken açıyordum hiç bir şeyde olmadı dikişlerim de çabuk iyileşdi.