Ipek222 Kızlar merhaba bebeğimin tek yanağı kıpkırmızı çok hafif de kabarık gibi ama diğer yanakta yok sizce nedendir bilen var mı doktora randevu alacağım ama merak ettim 2 gündür la roche posay lipikar kullanıyoruz ama ondan olsa diğer yanakta da olurdu diye düşünüyorum ?
masal_53 Benimkide 7 aylık tek yanakta kızarıklık ve küçük kabarıklar var alerjinden degil ama anlayamadım bende
Ipek222 HilalEr ay demeyin inşallah değildir çok korkuyorum uyuzdan ama kapabileceği bi yer de yok uzun zamandır doktor randevusu dışında dışarı çıkmadık bi de kaşımaya çalışmıyor yüzünü uyuz olsa kaşınmaz mıydı
ikizannesi000 Ipek222 valla bizde ewden çıkmıyoruz uyuz olmuştu kızım paradan falan bulaşıyor diyorlar ybahsetiğiniz gibiydi snra yaraya döndü o kızarıklık falan
ikizannesi000 Ipek222 ewt daha da yayılmadan götürün cildiyeye çocuk Dr pek anlamıyor çünkü inşAllah degildir ama bu aralar cok asırı salgın var
ikizannesi000 Ipek222 ewt tam olarak gecmiş sayılmaz herseyi yıkamaktan düşünmekten yoruldum ikizler hep dip dibeler ayrı yıkıyorum hersyleri ayrı olunca daha zor oluyo losyon falan verdi tamamen gecmiş degil karşım ilac yazdı doktor o biraz iti geldi söndü yaraları kaşımıyor yarın kontrolünüz var inşAllah gecmiştir İllet birsy :(
Ipek222 ikizannesi000 inşallah geçmiştir çok geçmiş olsun herkes bıkmış çok zormuş cidden allah kolaylık versin size🙏🏻
Yasse1208 Merhaba geçti mi acaba sizin, benim kızımın da 2 gündür sol yanağında kızarıklık var. Diş kızarıklık yapabilir diyorlar 4,5 aylık bebeğim ondan mı bilemedim