edabolukbasi 3 numara beze ne zaman geçtiniz bi kaç gündür kakası taşıyor geçme zamanı geldi mi acaba
aylinpala edabolukbasi bi yerde okumuştum göbek deliğini kapatmıyorsa bez değişim zamanı gelmiştir diye 3 aylık falandı 3 numaraya geçmiştik
Dimitrina_kovaceva edabolukbasi gelmiş canım 4 numaraya geç elinde kalan 3 numaraları da kaka yapmadığı zamanlarda evde bağla bağla bitir 😆
NM_mom 3 aylıkken geçtik, paketlerin üzerinde kaç kilolukken kullanılması gerektiği yazıyor zaten 3 numara yanlış hatırlamıyosam 6 kiloyken kullanılabilir
Asel_suna edabolukbasi ben 6500 den sonra 4 e geçmiştm şu an 7200 4 kullanıyorz canm çok büyük olmuyor ve ne sızıntı ne taşma hiç bir problem yaşamadm doğduğundan beri
aylinpala edabolukbasi bende 7.5 kilo olduğunda geçmiştim 4e 3 ya da 4 aylıktı yalan söylemeyeyim şimdi prima premium care kullanıyoruz bizde o zamsna kadar 3 kullandı
Dimitrina_kovaceva edabolukbasi ama o zaman daha çok zarar edersin. Çamaşır elektrik su deterjan harcarsın her alt değişiminde bezi sızdırır bir süre sonra. Yani kaç bez var ki elinde?
edabolukbasi Dimitrina_kovaceva 2 paket 3 numara var 1 paket dört numara var hediye gelmişti, 3 numaralar hiç açılmadı e bebekten almıştım değişim yaparlar mı
Dimitrina_kovaceva edabolukbasi değişim yaparlar mı bilmiyorum bir süresi olabilir. Ama dolaptan falan satabilirsin
Gulumser6 edabolukbasi 1 ay gecmediyse üzerinden değişim yapılıyor, 1 hafta içerisinde de iade oluyor
edabolukbasi Dimitrina_kovaceva uygulamadan baktım 30 iş günü yazıyor ayın başında sipariş vermiştim değişirler muhtemelen sormakta fayda var olmazsa satıcam mecbur