mustafanin-annesi- Bebeğim 5 aylik olmak uzere 2. Ayindan itibaren hasta olmadığı sürece geceleri hep 2 saatte bir uyanip emer. Çevremdeki bebekler 4-5saat uyuyor benimki neden uyumuyor artık anlamıyorum. Sizin bebisleriniz kac saatte bir uyanir?
Deletedmom_58 mustafanin-annesi- Alışkanlık olduğu için uyanıyor canım. Uyku eğitimi vermelisin. Aç olduğu zaman uyansa anlarsın zaten. Onun dışındakiler alışkanlık 😊
incitanem3 mustafanin-annesi- bu gece ben iki saat uyudu daha uyumadı sürekli kalktı beşiği kiracaktim 😭😂
Glrmila mustafanin-annesi- 13 aylik 2 saatte 1 uyanıp meme ariyor cinnet geçirdiğim gecelerin haddi hesabi yok
mustafanin-annesi- Deletedmom_58 ay evet düzgün emmiyor bile 2 3 dakika anca sonra hemen uyuyor zaten. Uyku eğitimi nasil vereyim?
Deletedmom_58 mustafanin-annesi- işte alışkanlık yani meme olmadan uykuya geçiş yapamıyor. @Sontvbukucu memede uyku diye postu var son postuna da bakabilirsin. Ben onunla beraber verdim eğitimi. Gece uyansa bile bir 2 mızirdanip geri kendi kendine uykuya dalar. Şu an 14 aylık gece emzirmiyorum.
bilgekizinannesi Deletedmom_58 dayanamıyorum artık zaten hem o uykusuz kalıyor hem ben vereceğim. Sadece başarısız olursak etkilenir psikolojik olarak bağımıza zarar gelir diye korkuyorum
Deletedmom_58 bilgekizinannesi psikolojik olarak bağınıza zarar gelmez merak etmeyin. Odada tek başına bırakıp saatlerce aglatilan bir eğitim değil.
bilgekizinannesi Deletedmom_58 çok teşekkür ederim denemem lazım artık zaten bence emerek uyumak istemiyor. Dişlerini rahatsız ediyor canı yanıyor meme emerken o yüzden de iyice zorlanıyor uyurken. Bağımsız uykuya geçmem lazım acilen