melmus5851 Abninannesi Evet sardılar. Kendiliğinden düşecekmiş 5 gün içinde. Kantaron yağı damlatıyoruz ve antibiyotik sürüyoruz. Sizde nasıl?
Zumbairem Benim doğumum çok zor geçmişti... ama yinede oğlumu düşünerek 2,5 aylıkken sünnet ettirdik. İlk iki gün ne yaptım ben daha Doğum psikolojisinden kurtulamadım dedim. Üçüncü gün iyi ki yaptırdık dedim. Tavsiyem erkenden yaptırılması yönünde. İleride oğlumun travma yaşanmasını istemedim.
Abninannesi melmus5851 Aynen bizde de sardilar sargı ertesi gune düşer dusmezs3 siz çıkarın dediler ama çıkaramıyoruz 🤕 kırmızı sividan damlatiyorum birde zeytinyağı Krem falan surmeyin dediler
Xwoman melmus5851 canim bende o aylarsa yaptircagim bebeklerimi suan 4 ayliklar. Nasil oldu bir zorlugu var mi inan cok dert edindim korkuyorum canlari cok yaniyormu :(
melmus5851 Xwoman hiç korkmayın zaten uyuşuk oluyor pipi ve hiç bişey hissetmiyorlar kesilme esnasında. Biz oğlumla oyun oynadık ☺️ Sonra tabi uyuşukluk geçince çişini yaparken zorluk oluyor illaki ağlarlar ama genel anesteziden iyidir diye düşünüyorum ☺️
Abninannesi melmus5851 Teşekkür ederim.. brn biraz cikarmaya çalıştım ama acıdığını belli edince dokunamadim