Burculfc Kızlar merhaba benim kızımın çamaşırları hep lekeli resmen kıyafeti kalmadı ne yapacağım nasıl çıkar bu lekeler makinayı değiştirdim bu sebep den düzelmedi
Atahaninannesipnr Burculfc valla herkez domol die bı leke çıkarıcı dan bahsediodu bizim kıyafetlerde mahvolunca bı aldım denedim mucize bişey aylardır geçmeyen lekeler bile geçti sizde deneyin isterseniz
Melis2015 Burculfc ben beyaz sabun rendesi ile elimde ön yıkama yapıyorum sonra kendi detarjani ile makinaya atıyorum yoksa cikartamiyorm
Tatlibirkizinannesi Kaka lekesi ise ya kurumadan elinizde citileyip makinaya atıcaksınız ya da ocakta deterjanı suda kaynatıcaksınız. Baska turlu makina lar cıkarmıyor malesef.
Burculfc Atahaninannesipnr rica Etsem tam adını yazar mısın baktım şimdi sende sprey mi toz mu hangisini alayım
Atahaninannesipnr Burculfc domol toz leke çıkarıcı die ronssman mağazalarında satılıo ben hepsi buradadan aldım birde leke çıkarıcı sabunu var kalıp sabun anlık lekelere direk sürerek cikario çok memnun kaldim