Rabia03-
pancake yapiyorum. Yulaf sütü, un, z.yagi, muz, vanilya, kabartma tozu ve Hindistan cevizi hepsini blenderdan geçiriyorum ve minik minik döküp pisiriyorum. Yabanmersini, avokado ile yiyor.
taze Meyve ve avokado eziyorum bazen ekstra yulaf yoğurdu ve ceviz rendesi ekliyorum
Elmayı rendeleyip pisiriyorum, tarcin ve ceviz ekliyorum daha sonra yulaf yoğurdu ve bazen avokado ile karıştırıyorum.
Sebzeli röşti yapıyorum, patates ve havucu rendeleyip yarım soğan ve yarım biber ile az zeytinyağı katıp pişiriyorum. en son Ocağı kapatmadan önce Küçük doğranmış zeytinler, Keklik otu, az kırmızı biber, az kimyon katıp Ocağı kapatıyorum
Not: yulaf yoğurdu hazir aliyorum, turkiyede yok. Ama internette tarifleri var. Yulaf sütü yerine de dilerseniz (alternatif olarak), Hindistan cevizi sutu, badem sutu, pirinc ve soya sutu de kullanabilirsiniz.
Aksam yemegine de bizim yediklerimizden yiyor tabi. Kizim için olanlara sut urunu konmuyor. Ya ayırıyorum sut urunu kullanacağım zaman ya da sut urunsuz yemek yapıyorum. Veya ona ayrı yemek yapıyorum yine.