Naz30 10 gunluk bebegim var. Gündüzleri değil ama geceleri hep kucakta uyumak istiyor ne zamannyerine yatirsam en fazla 5 dk uyuyor. Kucakta ise sürekli uyuyor. Sabaha kadar hiç uyumuyorum bu da tabi çok yorucu oluyor. Yatağına nasil alistiranilirim.
menek16 Naz30 çok küçük annesi kokunu istiyor benim bebegim de öyleydi biz yaklasık 2 ay koltukta yattık gögsüme yatırıp bende yarı yatıs pozisyonunda dinleniyordum
lolaa Naz30 sling kullanin bence, sling de iyice dalinca once yaniniza yatirin bi sure sonrada yatagina alin.yada yataginiza direk tisortunuzu koyun kokunuzla uyusun
seboss35 Naz30 emzik emiyor mu benim oğlum da hep memede durmak istiyordu dolayısıyla hep kucakta oluyordu uykusuzluk hat safhaya çıkmıştı artık yerine koyduğum an uyanıyordu Ne zaman ki emzik verdim (1 ay sonra) uyku konusunda biraz rahat ettim
nazliicank Naz30 bebegım 3 ay boyunca gece gunduz sadece kucagımda uyudu. Yatagına hıc yatıramadım. Suan 6 aylık hala gunduz uykularını beraber uyuyoruz. Daha çok kucuk bu yuzden cok normal. Bir süre sonra kucagımda o uyurken bende uyumaya baslamıstım. Kucagınızdayken yan donup yatarsanız belkı rahat edersınız
Mavisu34 Aynısını bende yaşıyorum göğüste uyumak istiyor özellikle geceleri. Yatağına koyunca hemen uyanıyor. Burda durayım belki bilgi veren birileri olur
nazliicank Naz30 emziği bende 10 gunlukkem vermıstım baska bır marka deneyebilirsiniz. Ben tomme tippee vermıstım dırek tuttu 6 aydır hala aynı marka kullanıyoruz