Kbra9606 Bebeğim 3 ay 23 günlük sadece mama ile besleniyor bu ara ataktan mı bilmiyorum sadece uykuda besleniyor mama veren anneler 24 saatte ortalama kaç cc veriyorsunuz gece mama vermek için kendi sadece bi kere kalkıyor ama ben kaldırarak mama veriyorum doktorum gece kaldırmayalım dedi ama bu sefer az beslenecek gibi hissediyorum 🙏🏻
Bilgekpn Kbra9606 bende ilk günden bu yana mama veriyorum ama gece 2 saatte 1 uyanıyordu tamamen uyanma değil mırıldanma diyelim 2 saatte 60 cc içiyordu tabi Şuan 5. Aya gireceğiz hiç bir şekilde mamayı kabul etmiyor hiç emmedi de beni perişanlık sanki seninki erken başlamış gibi
Oya34 Kbra9606 120 ,140 vermelisin 60 ,90 yetmez ki ağzından biberon çıkınca ağlar ister öyle değil mi sizin bebek de
Melis1706 EbruBayrak gece beslenmesini kesmek icin cok Kbra9606 ben geceleri kipirdaninca aclik belirtisi gosterince veriyorum artik ilk zamanlardaki gibi durum kalkti saatle beslemenize gerek yok zaten suan 5-6 saat deliksiz uyuyabiliyorlar acikirsa zaten kendisi isteyecektir illa belli edecektir ben zorlamiyorum bugun 4 aylik olduk
Ecemilay Kbra9606 bebeğim 4 ay 22 günlük 30 günlüktü gece uyandırmayı bıraktım kaldırmayın uykusunu alsın çocuk acıkırsa zaten kalkar bu şekilde uyku düzeni oluşturmazsınız artık sarılık riski de yok zaten ben 120 cc veriyorum
Melis1706 Oya34 her cocugun beslenme orani farkli benim cocugum 4 aylik oldu uyaninca 60 iciyor belli bi zaman sonra acikiyor 60 daha yapiyorum yeterli geliyor kimi zaman 90 kimi zaman 120 iciyor o hic belli olmuyor illa.su kadar icmeli va gibi bir durum yok
EbruBayrak Kızım 3 ay 16 günlük. Gündüz 3 saatte 1 125 cc içiyor geceleri beslemiyorum. Ebe gece beslenmesni kes dedi. Kendiside uyanmıyor zaten en geç saat 11 gibi yiyip uyuyor.
Kbra9606 EbruBayrak kilo alımı nasıl acaba normal mi benim bebeğim gündüz 3 saate bir 120 gece de 3 saate bir 90 içmesine rağmen kilo alımı çok az sınırda
Kbra9606 Nerdeyse bir aydır sadece uykuda besleniyor bi ay önce rsv geçirdi ama evde tedavi yaptık o günden beri hep böyle genel durumu iyi keyfi yerinde ama beslenme konusunda çok zorlanıyoruz kilo alımı da bu ay normalden daha az bundan dolayı . Gündüz 3 saatte 1 en fazla 120 cc içiyor gece de en fazla 80 90 cc içiyor 😏
EbruBayrak EbruBayrak Kbra9606 2800 doğdu kızım anne sütü 10 gün kadar zar zor aldı. Mama ile besleniyor sadece. Ama her bebek farklıdır benim oğlum bu aylar da 6 ölcek mama içerdi kızım bazen 4 bazen 5
EbruBayrak Melis1706 ama ebemiz daha 2 aylıkken kesebileceğimi söyledi kızım da 2 ay 5 günlükken gece 11 de beslenip sabah 5 e 6 ya kadar uyuyordu. Söyleyince cok iyi gece beslenmesini önermiyorum dedi ama kilo alımına bakarak söyledi bunuda söyleyeyim suan 3 bucuk aylık aynı rutine devam ediyoruz emziren anneler besleyebilir mama ile beslenen cocuk bu sekil 4 hatta 5 saat e kdr aç kalabilir dedi. 1 bucuk aydır bu sekilde devam ediyoruz. Doktoruma söylemedim 3 ay kontrolüne gidemedm cunku daha gidince sorucam buraya da yazarım :)
Tomyris 4 ay 2 günlük kızım, gece uyanmadığı sürece ben uyandırmıyorum. Günde en az 3 saat aralıkla, açlık belirtisi vermezse daha uzunda olabiliyor, ortalama 7 kez 120 cc veriyorum. 7 kezi kesinlikle geçmiyorum.
Kbra9606 Gece ben de uyandırmak istemiyorum ama nerdeyse 1 aydır az beslendiği için kilo kaybı olmasın diye gece kaldırıyorum bu bir atmaksa bir an önce geçmeli 😭
EbruBayrak Sağlık ocagına tarttırırn bi ona göre bir yol izlenir. Birde mama değiştirmeniz gerekirse hemen baslarsınız bence geç kalmayın