Zulfiyye Qizim 9 ayliq ama hic disi cikmadi doktora goturduk her wey normal dedi. Sizce ne yapmaliyim cabuk cikmasi icin
Prenses_annesi04 Zulfiyye kız napacan😂Allah seni güldürsün zamanı var demeki ayrıca acele etme o dış dönemi çok zor birdonem bazı bebekler geç çıkarıyor korkma
Meryem_Cansever Zulfiyye benim kızımda 9 aylık ne dişi çıktı ne emekleri bizimde herşeyimiz normalmış ama gelmiyor dişler😂
seboss35 Prenses_annesi04 valla aynen öyleymiş oğlum 5 ay 23 günlük o kadar mızmız ki anlatamam diş yüzünden salyasi akıyor herşeyi ağzına götürmeye çalışıyoruz sinirleniyor saçını yoluyor uykuya dalmıyor sabirr diliyorum birde umarım diş belirtisidir de çektiğimize değer
Meryem_Cansever seboss35 benim kızım şuan 9 aylık dişimiz çıkmadı daha ama 3.5 aylıktan beri salya ateş oluyor ve doktor her götürdüğümüz de diş belirtisi diyor başka bir rasızlıgıda yok çok şukur
Prenses_annesi04 seboss35 salyasi varsa diştir atedide olur ende ve anlinda ateşten 2 3 gün sonra beyaz inciler görünür şuan bizimkide üstleri cikariyo baya ateş huzursuzluk salya var inşllah hayrlisyla çıkar hepsininki
seboss35 Meryem_Cansever daha az önce post açtım oğlum aşırı huysuz uyumuyor dişten dolayı desek belirtileri olsa da ortada görünen birşey yok çıldırmak üzereyim gerçekten ve ilk dişte böyleyse diğerlerini düşünemiyorum
Zulfiyye Meryem_Cansever bizde de ayni durum atesi var ama dis yok😄😄😄bu gun atesi bi duşdu bi kalkdi. Hasta bile deyil ama atesi inmiyor .