Zmr-010101 Ayazinannesiseyda bi kez ella kullanıştım 1 yıl önce 180 veya 200 e almıştık . Geçen gün tekrar içmek zorunda kaldım ertes diye bi marka varmış 250 almıştı eşim .
edsn1 Ayazinannesiseyda En etkilisi Ella diye biliyorum bir kez kullandım bu markadan kullandım onu da 1 ay önce tam da yumurtlama dönemime denk geldiği için riske atmak istemedim fiyatı 320 liraydı
Bertugnunannesi Ayazinannesiseyda gecen ay eczanede sordum 250-300 arası dedi almadım valla bi tane hapa o kadar para mı verilie dedim gebe de kalmadım zaten iyiki de vermemişim 😂😂
Deletedmom_75 Ayazinannesiseyda 5 6 once falan belki daha da fazladir 200 almıştım marka hatirlamiyorum arkadasim almis yenilerde 300 mus
Aytenuyl Ya kızlar benim sağlık ocağındaki ebemiz oyle birseyden suphe duyarsa. Ertesi gun hemen gel 24 saat dolmadan hap veirim demisti sende o kadar pahali birseyse sağlık ocağına sor bence
Duyguikizler İçinde şüphe kalacağına parası önemli değil bir an önce sütünüzü sağıp hapı için. Aynı durumu yaşamış biri olarak çocukların içeceği onca sütü dökmek zorunda kalmak insana çok koyuyor.
Ayazinannesiseyda Duyguikizler zaten emzirmem yok benim artık dört yıldır ilk defa başımiza geldi maalesef on iki saat dolmadı henüz kesin etkili değil mi bunlar 🥰çok teşekkür ederim