Zeynepaseliinannesii Merhaba arkadskar kızım 3 bucuk aylık gunduzkerı memede zor duruyor agzına alıyır ama uc dakka emse 5 ıncı dakka kafsını saga sola cevır emıp bırakma gun ıcınde duzenlı ememıyod gecekerı uykulu oldugu jcın tamamdn emıyor sızınklılef nasıl
Guneyinannesii Zeynepaseliinannesii benimki de 4 bucukt aylık Gunduzleri 10fk bile sürmüyor memeyi bırakıyor geri veriyorum ama bazen kusuyor cıkarıyor fazla geliyor herhalde anlamıyorum ya da yutmuyor ben kendi haline bıraktım acıkınca zaten emiyor zorlamayla olmadı benim 🤣 geceleri dedigin gibi bir sorun yok benim de sadece gündüz
Guneyinannesii Zeynepaseliinannesii kilo alımı ve cisli bez cıkarması iyiyse doyuyordur zaten tedirgin olma. Cene kaslarj calıstıgı ıcın gelıstıgınden hemen doyuyor olabilir
Zeynepaseliinannesii Guneyinannesii ılk ıkı ay bırer kılo almıstı 3 ayında 700 gram almıs oda normalmıs sadece anne sutu verıyorum cubku çişli bezi gayet ıyı edıyor gunduzkerı cok zorluyır ayaga kalkıp emzırıyırum bazen gezıp evın ıcınde etrafa bakınıp oylede emıyo bazen
Guneyinannesii Zeynepaseliinannesii ya 😔 bir de emzik kullanıyorsan sadece uykuya geçişte memeden sonra kullanıyorum ben yoksa açlığını onunla bastırıyor