bulut22_ kendimizi bu kadar sıkmamak düşüncesindeyim. Tamam uzmanlar iyi güzel diyor ama onlara göre bi anne hiç bişey yapamayacak konumda hissettiriyor kendimizi bazen. Bende TV den siyah ekranla radyo kanallarından pop müzik açıyorum. Kendim söylüyorum oynuyorum bazen kızımda eşlik eder bana. Sonra konuşmasındaki en büyük etken bence bebeğinizin sizi kitap okurken görmesi. Sonra gelip sizin kitabı alıp incelemek keşfetmek istiyorlar. Ben bunu farkettim kızıma mucit karıncanın konuşturan kitap isimli kitaptan oluşan setini aldım. Şimdi o 3 kitabı bitirdik başka bi setini aldım onu bekliyorum. Önce ben açtım sayfaları okudum gösterdim sonra kendiside gösterdiğimi uygulamaya çalıştı. O kitapları günde 10 kere getirir önüme okuyalım diye. İki kelimeyi birleştiremezken 3 kelimeli cümleleri gösterince okurdu kitaptakini. Çok faydasını gördüm..Kaç aylık bebeğiniz bilmiyorum ama en çok çevresinde gördüğü davranışlardan etkileniyorlar. Siz ne yaparsanız onu yapmaya çalışıyorlar. Bi deneyin isterseniz