Idontmuhattap Kızlar a 101 de bir leke çıkarıcı varmış bebeğimin kıyafetleri için kullanmak istiyorum ama çalışan bilmiyormuş. Adını bilen kullanan var mı
Olimbonii Idontmuhattap ebebekte baby me leke çıkarıcı cok guzel leke cikariyor siz bebekler icinmi yoksa normal bizim kiyafetler icinmi bakıyorsunuz leke çıkarıcı
Mircet Idontmuhattap Viking marka vardı eskiden her zaman satılıyordu şimdi arada aktüel ürünü olarak geliyor bulursanız alın efsane bişey ve fiyatı çok uygun.Yağ lekesi falan anında temizliyor mutfak dolaplarımıda onla siliyordum.vanilyalı bir kokusu var ve vegan
Kaynana-elti-gorumce Idontmuhattap sır var kırmızı sprey asla çıkartmıyor a101den yeni aldım kaç tane şeye denedim hiç faydası yok
Idontmuhattap Olimbonii Olimbonii kullandım onu ama çıkarmadı maalesef burada çok övmüşlerdi de onu da denemek istedim ama adını hatırlayamadım
Olimbonii Idontmuhattap bende yeni aldim denedim 1 haftalık lekeyi cikardi oysaki memnun kaldm simdi hep baby me alacam
Olimbonii Idontmuhattap bir haftalık kalmis bir leke yikadim cikmamisti sıktım elimle ovaladim hemen çıktı hosuma gitti
Oya34 Kesinlikle vanish kosla leke çıkarıcı ben çocuğumun kıyafetlerine kullanıyorum çok memnunum ise yarıyor
hilalibrahimkartalms Idontmuhattap ben çamaşır soda kullanıyorum lekeli olan yerlere biraz döküyorum citililiyorum çok gzuel yapıyor
atlasask Minnosanne06 bu kadar kimyasalı kullanmaya gerek yok beyaz sabunu tavsiye ederim çok güzel ve doğal
Minnosanne06 ![https://imgyukle.com/i/QIKnMS https://imgyukle.com/i/QIKVBG] Sanırım a101e önceden bu geliyordu
Minnosanne06 atlasask durulama yaparken beyaz sabun yaparsınız sadece lekeli bölge dedim baştan aşağı sıkmayacak ki. Benim kızım 15 aylık kıyafetlerini üzülüyorum, yumuşatıcı kullanmıyorum, uçucu yağlardan karıştırıyorum koku versin diye
Berydeniz Biotol kırmızı bir sprey kutusunda çok amaçlı yazıyo herzmn gelmiyor ama online sitesinde bakin ben gelince hepsini alıyorm halıya bişi dökülmesi anında gidiyor kıyafete her yere oluyor
Mntehaa A101 de highcenic marka pembe beyaz küçük şişe fırça başlıklı bir leke çıkarıcı var aktüel olarak gelmişti almıştım halıya koltuğa ne dökülse onla siliyorum çıkarıyor memnunum ama kıyafetlerde hiç kullanmadım.. fiyatı da uygundu aldığımda.