Pamuk_bebegim42 Kızlar 2 buçuk yaşındaki oğlumun dışkısında gördüm var mı başına gelen tedavisi nasıl oluyor bilgi verir misiniz pazartesi günü çocuk doktoruna götüreceğim ama aklıma takıldı korktum açıkçası
GBK Pamuk_bebegim42 her gün yatırmadan önce makat girişinin etrafına ve biraz da iç kısmına hindistan cevizi yağı sürün. kurtlar dökülecektir
Arenilay- Pamuk_bebegim42 2 yaş bizimde 2 hafta önce oldu şurup verdi 3 gün kullandık 2 hafta bıraktık tekrar 3 gün kullanacağız pzt günü ayrıyetten kullandığı nevresim eşyalar vs 90 derecede yıkanıp ütülenecek geçene kadar gece yumurta bırakıyorlarmış hijyeni çok önemlimiş bu süreçte evdekilerdede aynı şikayetler varsa aynı şuruptan kullanılıp eşyalar yine yıkanıp ütülenecek geçene kadar bebeğimde hala biraz var 2. Dozuda kullanıp geçmezse tekrar tahlil yapılıp farklı ilaç vericekmiş🙄
hilalibrahimkartalms Pamuk_bebegim42 andozol şurup tavsiye ediyorum eczaciyim canım geçiriyor emin ol
Pamuk_bebegim42 Arenilay- Çok geçmiş olsun size de umarım bir an önce iyi olurlar ben korktum görünce baya doktora gidecem hemen
Pamuk_bebegim42 hilalibrahimkartalms Çok teşekkür ederim canım pazartesi alırım doktora da gideceğim sorarım bu şurubu