12sukran Nasipse 2 bebeğime hamileyim erkek ilk oğlumun adı yusuf mirza yanına yakışır yada başka önericeginiz var mi esimle vefa ismi diyoruz ama netlestirmedik başka varsa anlamı guzel önerileriniz degerlendiricm teşekkür ederim simdiden
canparelerim 12sukran benim oğlumun ismi Civan💙 Mete,cihan,cihat,yavuz,rıza isimlerini de çok severim ben biraz klasikçiyim🥰
papatyasevdalisiii 12sukran oğlumun adı 🥰 ikinci çocuğum olursa musab düşünüyorum ben belki fikir olur
Melissamom 12sukran sağlıkla gelsin🙏 valla önerim yok oglumun ismine bile zor karar verdim eleye eleye 😀 Melih Kutay verdik ismini, bizimki de çok uyumsuz ama gönlümüzden böyle gecti. İsmiyle yasasinlar 🙏Cihan ve Ömer ismini de çok beğeniyorum.
Beraninannesii 12sukran Benim oğlumun adı da Ömer Berâ. Ali,Kerem,Alparslan isimlerini de beğeniyorum 😇
delirmeceler 12sukran vefa uraz,arınç,erim,aksel,aren,arın,atlas,barın,barlas,ılgar,lemi,pars,barkın,berkin,pamir,tuğra ,tuğkan
Mervensar52 Oglumun ismi miraç eray begendigim bi isim daha vardi ama bi oglum daha olursa miran safa koymak istiyorum fikir olsun 😍