Esracetinnnnn Bebek gibi kokan pudralı parfüm istiyorum kızlar pahalı olmasın doldurma falanda olabilir . Böyle nasıl anlatsam pudralı temiz bebek gibi bir koku arıyorum vanilya vs ağır kokuları sevmiyorum
edabolukbasi Esracetinnnnn ben dior miss absolutely blooming kullanıyorum ama doldurma hangisinde var bilmiyorum
OptimusPrime Esracetinnnnn Avon pur blanca tam aradığınız parfüm. Yıllardır severek kullanıyorum. Bu koku benzeri parfüm önerisi olan varsa bende bekleyeyim.
sarmaliklahana Esracetinnnnn ya o parfüm konusu cok karısık bence 😄 Her tende aynı kokmuyor. Aynı parfümü kardeşimde bende kullandık onda farklı bende farklı kokusu da kalıcılığı da mesela. Yengem bimdekş deodorantı kullanır günlük bir görsen gectişi yerde kokusu kalır pudralı bir koku asırı güzel. Ama bende aldım 💩 gibi 😆🤣🤣🤣🤣🤣 Kendi tenine uygun olanı deneme yanılma ile buluyorum ben 🤭
Esracetinnnnn Alaraniiz ya bilmiyorum ağır koku bana gitmiyor sanki başımı falan aşırı ağrıtıyor canım yq
Alaraniiz Esracetinnnnn Bende şekerli kokuları falan sevmem. Her insanın zevki farklı olabilir tabii 😊
Zamansizportakal Yves Roche comme un evidenceyıllardır kullanıyorum 100 ml mi 6-7 ay gidiyor kalıcı ve tam dediğiniz gibi bence baharat şeker vanilya bende hiç sevmem hafif çiçeksi kokular severim
Keremikoom Esracetinnnnn bargello 122 diyorum hafif ve hos kokusu var bargello nün en. Çok satan parfümü 🤭